• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hacker buldum..

Googledan aratıp hackerin iyi olup olmadığını mı söyleyecek?
Homeostas boyundan büyük işlere kalkışıyorsun. Hem bilgin yok, hem bir fikrin yok hem söylenilenleri dinlemiyorsun.
Git temiz bir uyku çek, mantıklı düşünmene yardımcı olur.
Kelebek gece gece o kadar sinirlendim ki anlatamam.
Böyle insanlar yüzünden biz paranoyak oluyoruz işte, bilgisayara mı girdi, telefonu mu takip ediyor diye. Bir erkek için kendini düşürdüğü konuma mı üzülürsün, yasal olarak suç teşkil edebilecek işlere girişmesine mi kızarsın, daha önce affedip affedip şimdi takmasına mı yanarsın...
Resmen bu tip başlıkları, böyle ilişkileri gördükçe yok yere karşımdakilerden şüpheleniyorum artık.

Benimki bilgisayar programciligi mezunu yaw:KK53::KK53:
Yapsamm savcilikla ugrasmaz kendi halleder o bicimmm:rolleyes:
Bende suzule suzule magmaya dogru giderimm...

Ama boyle atraksiyonlu seyleri seviyorum ahh keske pc den anlamasaydiiiii:63:`

Noootttt::KK57::KK57::KK57: Anaaa o bana kurmusmudur kiiii:KK17::KK17::KK17:

Bişi sorcam, biz sevgiliden mi bahsediyoruz kocadan mı?

Benim de merak ettiğim; bir insanın pc sine girip izlemek o kadar kolay mı? Virüs programları etkilemez mi? İnsan izlendiğini anlamaz mı?

Kelebek gece gece o kadar sinirlendim ki anlatamam.
Böyle insanlar yüzünden biz paranoyak oluyoruz işte, bilgisayara mı girdi, telefonu mu takip ediyor diye. Bir erkek için kendini düşürdüğü konuma mı üzülürsün, yasal olarak suç teşkil edebilecek işlere girişmesine mi kızarsın, daha önce affedip affedip şimdi takmasına mı yanarsın...
Resmen bu tip başlıkları, böyle ilişkileri gördükçe yok yere karşımdakilerden şüpheleniyorum artık.

Ne sinirlenicem shot, cesaret bulduğu şeyi gördükten sonra vazgeçiyorum daha fazla yorum yapmaktan. Burası sanal ortam herkes reeldeki mesleğini belli edecek değil. Bazı insanlar ise bedel ödemeden anlamaz; onlara da başlarına gelenleri sonrasında duyarsam umursamam, okuyup geçmek ve ben haklıydım demek çok güzel bir hobimdir.

Back
X