Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar başlıktada gördügünüz gibi dayanamadım şüphelerimden kurtulmak için hacker buldum..bilgisayarını izlemeye alıcaz, yarına kadar vakit istedim düşünmek için siz ne dersiniz hiç bulaşmamalıyım bilemedim
Madem güvenmiyorsun ayrıl yani ne hacker filan uğraşıyorsunuz ve bu kişiye nasıl güveniyorsunuz ya adamın bilgielrini aldıktan sonra ortadan kaybolursa tüm yetkiyi vermiş oluyorsunuz. Zaten bu kadar aşılmaz güven sorunu varsa hacker birşey bulamasa bile acaba telde mi konuşuyor, acaba dışarıda mı görüşüyor diye sorun yapacaksınız ne gerek var böyle şeylere anlamadım hacker tutacak kadar güvenmiyorsam ayrılırım yani.
bu ciddi bir suç ve 3 yıla kadar hapis cezası var bence bu konunuzu kapattırın böyle işlere de bulaşmayın hacker tutacak kadar olduysanız zaten güveniniz bitmiş bir de üstüne suç işlemeyin
bu ciddi bir suç ve 3 yıla kadar hapis cezası var bence bu konunuzu kapattırın böyle işlere de bulaşmayın hacker tutacak kadar olduysanız zaten güveniniz bitmiş bir de üstüne suç işlemeyin