Had denen bir sey var

Elwing6

"Cok üret,az tüket,basit yaşa"
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2019
4.874
8.221
108
Gecen konu acmistim 5 haftalik hamileyim 2 yillik evliyim esimle 3 yil flort donemimizde oldu..esim 33 ben 28 yasindayim...

zaten hamilelik fikrine zar zor alistim bugun 3.gun ve daha iyi hissediyorum..biz anne babaya soyleyelim dedik onlarda cocuklarina tabiii kii...neyse soylenmemesi taraftari degilim ama arayip esimin ablasi biraz acele ettiniz dedi,sonra beni alıp sen istiyodun herhalde dedi...yoooo cokta planli olmadi dedim ama inanin zor tuttum kendimi..okulda calisan hizmetli dahii bugun hocam siz evli miydiniz diyo evet dedim erken evlenmissiniz diyi.sanki evren ustume gelmek icin var :))) dedim 27 yasindayim senin kac 29 dedi kısmettt iste dedim amaaaaa.......

simdi kuzenlerim vs..3 yillik evli 32 yasinda hala cocuk yapmamis olani var (cocuk yapmayip her ay bir yere gitmiyorlar yanlis anlasilmasin) ki bu da bir tercih aslaaaa yargilamam ama eminim o da bu tarz seyler diyecek ..yani yapmasak ne zaman derlerdi.insanlarin agzini bu donemde nasil büzecegimi sasirmis durumdayim..tamam ben de üzüldüm biraz daha sureci uzatabilirdik,gezebilirdik vs.ama oldu bir kere ve bu gezmelerin,zamani uzatmalarinda bir sinırı yok..biri bana boyle bir haber verse mutlu olurum insanlar sahiiden bunu sizi dusundukleri icin mi ? Yoksa kötü kalplerinden mi yapiyorlar ? Erkendi,biraz daha bekleseydin ....neye gore kime gore...

Son düzenleme:
Bende 27 yasinda evlendim 1.5 sene sonra hamile kaldim suan oglum 15 aylik daha ne kadar bekleyebilirdim 30 dan sonrasi daha zor diye dusunuyordum hep..yani herkesin kendi hayati bakicak olan kisiler verir bu karari hamilesinizde artik neyin hesabini tutuyolar aa erkenmi olmus dur geri gonderiyim demenizimi bekliyolar:) gorumce de gorumceligini yapmis:) hesap sorar gibi senmi istedin istedim sanane:)

Bazı insanlar içlerindeki hasetliği illa ki karşı tarafa yansıtmak ister çünkü. Bunu da 'ay ben sizi düşünüyorum cınım' cümlesinin ardına gizler
Ya o gorevlu kizin Allahin gucune gitmesin hasetlik akiyo bir kac gun once sacimi boyatmistim once soruyo evet boyattim dedim olgun gostermis sizi diyo :))))) ahni seyi baska arkadas yapmiyo ama :))))) saka gibiler..teyzemi dusunemiyorum..5 yil konusup evlendi kuzenim bana evlenirkende erken davrandin dediler. 26imda evlendim nesi erkendi bilemiyorum..keske insanlar fikirlerini kendilerine saklasa omur boyu

Hayırlı olsun. İnsanlar hep bi şey derler zaten.
Benim içimde hiç anaç ruh yok sanırım bana çocuk fikri hep erken gelecek :)

Bende 27 yasinda evlendim 1.5 sene sonra hamile kaldim suan oglum 15 aylik daha ne kadar bekleyebilirdim 30 dan sonrasi daha zor diye dusunuyordum hep..yani herkesin kendi hayati bakicak olan kisiler verir bu karari hamilesinizde artik neyin hesabini tutuyolar aa erkenmi olmus dur geri gonderiyim demenizimi bekliyolar:) gorumce de gorumceligini yapmis:) hesap sorar gibi senmi istedin istedim sanane:)
Zaten aile tarafindan cok ciddiye alinmiyor eltim arayip dalga gecti yanii bende oyle diyeyim mi diye :))) saka gibi..istedim demekte istemedim ne bileyim insani cocuk askiyla yanmis tututmus gibi gosteriyorlar ..kime ne bilemiyorum..cocuk evin nesesi diyor herkes pisman oldum diyeni duymadim :)

Hayırlı olsun. İnsanlar hep bi şey derler zaten.
Benim içimde hiç anaç ruh yok sanırım bana çocuk fikri hep erken gelecek :)
Bana da oyleydi ogrendigimde agladim:)))) simdi daha iyiyim. Kıpırdamaya basladigimda hissedicegmi soyluyorlar :)))) gerci benimki birazda korku yoksa ogrencilerimin tirnaklarini kesmisligim var :))))))

Görümceme ne ki? Benim doğuracağım çocuktan. Ha evlilik kötü gidiyordur o zaman tamam bu konu da haklı derim, netse siz neden susuyorsunuz ki? 27 yaş evlilik için erken değil gayet normal. 32 yaşında ki kuzenlerinin hala çocuk düşünmemesi de sizin sorununuz değil. Herkesin hayattan beklentileri farklı. Bu eşiniz ve sizin kararınız ç, kimseyi karıştırmayın.

Görümceme ne ki? Benim doğuracağım çocuktan. Ha evlilik kötü gidiyordur o zaman tamam bu konu da haklı derim, netse siz neden susuyorsunuz ki? 27 yaş evlilik için erken değil gayet normal. 32 yaşında ki kuzenlerinin hala çocuk düşünmemesi de sizin sorununuz değil. Herkesin hayattan beklentileri farklı. Bu eşiniz ve sizin kararınız ç, kimseyi karıştırmayın.
Kuzenim kendiyle beni kiyaslayacak ya da yakinlar...bak ayse daha yapmadi :) evlenirkende oyleydi ayse evine onu almadi ayse bundan aldi:))))

Siz kendi içinizde de acaba erken mi evlendim çocuk için erkenmiydi diye sorularla bogusuyorsunuz galiba o yüzden insanların söyledikleri iki kat etki yapıyor olabilir bana da soylerlerdi erken evlenmişsin daha kucukmussun (26 yas) ben de erken mi evlendim acaba derdim kendi icimde evlenirken tam zamanı gibi gelmişti evlendikten sonra ise erken

Siz kendi içinizde de acaba erken mi evlendim çocuk için erkenmiydi diye sorularla bogusuyorsunuz galiba o yüzden insanların söyledikleri iki kat etki yapıyor olabilir bana da soylerlerdi erken evlenmişsin daha kucukmussun (26 yas) ben de erken mi evlendim acaba derdim kendi icimde evlenirken tam zamanı gibi gelmişti evlendikten sonra ise erken
Evlilik icin degil belki ama cocuk icin sorguladim fakat yukarda bir arkdsinda dedigi gibi olduktan sonra geri donduremeyecgmze gore :)) ben guzel olanlari dusundukce insanlar kotu olana sevk ediyor

Niyeeeee kız bence cok tatlış :anneadayı: merak etmeee blog acip gobisimi tutup fotolar cekinmicem:emir_bebek::KK48:
Cekinseniz de sizin bileceginiz is tabii ;) ama her soruya bir cevap verme zorundaliginiz yok elaleme karsi. Konussun dursunlar kendinize dert etmeyin. Kime ne yahu onlara mi soracaksiniz ne zaman cocuk yapacaginizi? Sasirmis herkes valla

Back
X