• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haddini aşan kişiler

Kocanı alıp gel niye dedin anlamadım.
Benim evimin kuralları var içki içemez kimse benim evimde de
O adamla da yüz göz olma. Böyle şeyleri konuşmayı sevmiyorum de baba gibi de görme her sakallıyı. Mesafeni koru

Merhaba arkadaşlar
Sinirim bozuk dertleşmek istedim
Galiba yüzüm çok yumuşakbana bi akil verin
Aynı işyerinde çalıştığım kardeşim dedigim bir insan artık sorun olmaya başladı
Bundan on gün önce bu kişi elinde içkiyle ben. Sizde iccem abla diye çıktı geldi ki ben kızımla yaşıyorum tekim hayatta içki nedir bilmem
Bisey diyemedim bayan arkadaşa. Gizliden msj attım kocani al bize gel diye öyle atlattım
Bugünde baba diye sevdiğim bir müşterigeldi aramız iyidir
Onun yanında ileri geri konuşuyor dua et koca bulsun ben onun için çok aradım bulamadım vb ...
O adam sanki benim sevgilim mis gibi saçma sapan hareketler defalarca dedim baba gibi görüyorum diye
Şimdi ben bu arkadaşa ne diyeyimde toplasin kendini
Konu uzun başınızı agirtmamak için kisalttim yazım hatalarım varsa affola
İckiyi alip gelen erkekmi
Eger oyleyse al karsina kusura bakma x ben hem yanliz yasiyorum hem evladim var yanlis anlasilir konu komsu laf eder eski esimin kulagina gider sen benim cocugumu nasil ortamda yetistiriyorsun der basim agrisin istemem arkadaslik dostluk bir yere kadar
Ben evime bayan veya evli ciftler haric misafir kabul etmeme karari aldim de
Kusersede kussun hayriniza olur en azindan haddini bilir artik

Sert bir dille böyle konuşmalardan hoşlanmadiğinizi dile getirin.
Evde görüşmek istemediğinizi hele kızınız için uygun olmadiğini söyleyin.

Sizden istediğim
Anlayamadım kardeşin gibi gördüğün erkek mi, baban gibi gördüğün adam mı sana yakıştırdı. Evli mi ? Elin adamı sana elinde içkiyle mi geldi?

Aynen
İckiyi alip gelen erkekmi
Eger oyleyse al karsina kusura bakma x ben hem yanliz yasiyorum hem evladim var yanlis anlasilir konu komsu laf eder eski esimin kulagina gider sen benim cocugumu nasil ortamda yetistiriyorsun der basim agrisin istemem arkadaslik dostluk bir yere kadar
Ben evime bayan veya evli ciftler haric misafir kabul etmeme karari aldim de
Kusersede kussun hayriniza olur en azindan haddini bilir artik

Gerçektende almıyorum misafir
Kapı çaldı baktım o ne bileyim yanında içki olduğunu
Abla ben sizde iccem evde misafir var dedi
Sağolsun bayan arkadaş geldi eşiyle haberi yokmuş gibi
Belki bişey olmazdı ama ben rahatsız oldum

Sizden istediğim

Aynen

Gerçektende almıyorum misafir
Kapı çaldı baktım o ne bileyim yanında içki olduğunu
Abla ben sizde iccem evde misafir var dedi
Sağolsun bayan arkadaş geldi eşiyle haberi yokmuş gibi
Belki bişey olmazdı ama ben rahatsız oldum
Yok arkadasim abla ayagi baba ayagi sakat ayak bu zamanda evlat babaya guvenemez olmus ne isi var kiz cocugunuz var bide nazik nazik ama saglam kalaylayin geri bassin hatta sizde mesafe koyun oyle ileri geride konusamasin is yerinizde kuserse kuser ekmeginizmi elinde maasinizi omu veriyor herkes isine bakar nerde iciyorsa gitsin icsin sizin eviniz meyhane mi ?cok sakinsiniz masallah ben sinir oldum vallahi

Back
X