Hadi 2010 ocak anneleri şafak saymaya başlayalım:)))

Kızlaarrr! ben çok şükür doğurdum. Evime geldim. Bebeğim de çok şükür çok iyi. 3 320 kilo küçük bi kızım oldu. Doğumum çok rahat geçti. Hiç korkmayın. Hemen o gün ayağa kalktım. Sütüm de hemen geldi. Bi ara doğum hikayemi de yazıcam. Gelen gidenim çok. sakin bir anımda doğum öyküleri bölümünde yazıcam. kaydirigubbakcemile2 Hepinize dualarımı gönderiyorum. Umarım benim gibi doğumunuz kolay olur. Bebeğim de çok güzel! Bakmaya doyamıyoruz.Herşeye değer...

Son 10 gün :lepi: Ama saydıkça geçmiyor sanki,inşallah bir de uzatmaları oynamayız kaydirigubbakcemile3

2 gun kaldı:) encıla sezeyan dogummu yaptın bende epıdural sezeryan olucam heyecan ve korku var.

Canım ben genel anestezili sezeryan oldum. Epidural sezeryanda aynı sayılır. Hiç korkma. Allah gayretini veriyor. Bebeğini kucağına alınca herşeye değer diyosun. Senin için ve tüm doğuracak olanlar için dualarım sizinle.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…