- 5 Mart 2016
- 1.847
- 4.386
- 63
Merhabalar efeniiiiim, hem kendimi disipline sokabilmek hemde ne yaptım ne ettim takip edebilmek adına bende bir diyet günlüğü oluşturmaya karar verdim... Kendimi yazmaya paylaşmaya mecbur hissedersem daha verimli olur benim için diye düşündüm... Hadi bakalımm hayırlısı...
34 yaşımdayım ve 2 sene öncesine kadar 60'ı hayatında görmeyen ben maksimum 58 olan ben şuan 68 kiloyum. Eskiden rahat rahat giyinirken şimdi aman buram çıktı aman şuram çıktı diyip neredeyse her yere eşofmanla gider oldum
Kilo almamın bi çok sebebi oldu tabikii işsizlik, myom, sıkıntılı dönemler,yaş vs vs vs...Yemek yemek benim için geçici bi haz haline geldi tabii yemek yiyince sanki sıkıntılar puuff yok oluyormuş gibi...Ama yemeğin ağzımda bıraktığı tat geçince hoop hepsi geri geliyor...Neyse ki artık bunun farkındayım...O yüzden artık yemek yemek için yaşamak yerine yaşamak için yemeyi tercih ediyorum...Sağlıklı beslenmeyi bol su içmeyi egzersizi tercih ediyorum...
birkaç gündür mümkün olduğunca yediklerime dikkat etmeye çalıştım çok özen gösteremedim tabii regli döneminden dolayı. ama artık bitti. spor da yapıyorum birkaç gündür motivasyonum çok yüksek. Umarım böyle devam edicek
Bu akşam yoğurt kürüne ( yoğurt, limon, pul biber) başlayarak bir adım daha attım.
Bana katılmak isteyen olursa buyursun gelsiin hep birlikte kilolarımıza veda edeliiiiimm

Sevgiyleee kalın
34 yaşımdayım ve 2 sene öncesine kadar 60'ı hayatında görmeyen ben maksimum 58 olan ben şuan 68 kiloyum. Eskiden rahat rahat giyinirken şimdi aman buram çıktı aman şuram çıktı diyip neredeyse her yere eşofmanla gider oldum
birkaç gündür mümkün olduğunca yediklerime dikkat etmeye çalıştım çok özen gösteremedim tabii regli döneminden dolayı. ama artık bitti. spor da yapıyorum birkaç gündür motivasyonum çok yüksek. Umarım böyle devam edicek

Bu akşam yoğurt kürüne ( yoğurt, limon, pul biber) başlayarak bir adım daha attım.
Bana katılmak isteyen olursa buyursun gelsiin hep birlikte kilolarımıza veda edeliiiiimm

Sevgiyleee kalın
neyse bu da düzeltilmesi gereken durumlardan biri...
acil düzelmesi lazım .