• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hadi 58 olsun...

sueno34

O kilolar bu bedenden gidecek ;)
Kayıtlı Üye
5 Mart 2016
1.847
4.386
63
Merhabalar efeniiiiim, hem kendimi disipline sokabilmek hemde ne yaptım ne ettim takip edebilmek adına bende bir diyet günlüğü oluşturmaya karar verdim... Kendimi yazmaya paylaşmaya mecbur hissedersem daha verimli olur benim için diye düşündüm... Hadi bakalımm hayırlısı...
34 yaşımdayım ve 2 sene öncesine kadar 60'ı hayatında görmeyen ben maksimum 58 olan ben şuan 68 kiloyum. Eskiden rahat rahat giyinirken şimdi aman buram çıktı aman şuram çıktı diyip neredeyse her yere eşofmanla gider oldum:KK43: Kilo almamın bi çok sebebi oldu tabikii işsizlik, myom, sıkıntılı dönemler,yaş vs vs vs...Yemek yemek benim için geçici bi haz haline geldi tabii yemek yiyince sanki sıkıntılar puuff yok oluyormuş gibi...Ama yemeğin ağzımda bıraktığı tat geçince hoop hepsi geri geliyor...Neyse ki artık bunun farkındayım...O yüzden artık yemek yemek için yaşamak yerine yaşamak için yemeyi tercih ediyorum...Sağlıklı beslenmeyi bol su içmeyi egzersizi tercih ediyorum...
birkaç gündür mümkün olduğunca yediklerime dikkat etmeye çalıştım çok özen gösteremedim tabii regli döneminden dolayı. ama artık bitti. spor da yapıyorum birkaç gündür motivasyonum çok yüksek. Umarım böyle devam edicek :spor:
Bu akşam yoğurt kürüne ( yoğurt, limon, pul biber) başlayarak bir adım daha attım.
Bana katılmak isteyen olursa buyursun gelsiin hep birlikte kilolarımıza veda edeliiiiimm :dua::dua:
Sevgiyleee kalın :KK200:

Kahvaltı yine biraz geç oldu tabii gece yatmak bilmeyen sabah kalkmak bilmeyen bir insan olduğumdan :işsiz: neyse bu da düzeltilmesi gereken durumlardan biri...
uyanır uyanmaz limonlu su içtim herkes çok faydasını görmüş araştırmalarım sonucu öğrendim :)
sonra 2 yumurta
domates , salatalık biraz lor
ekmek yemedimm gündüzleri zaten çok iştahım olmuyor benim sıkıntı akşam yemeği sonrası kaçamakları :KK43: ama artık yok olsun lütfen bu kaçamakları artık hayatımdan çıkarayımmm :dua:

Kolay gelsinnn umarım hedeflediğin kiloya inersin. Ben de 25 yaşındayım, kendimi bildim bileli hep 60 bandındayım artık 59.9 bile olsa öyle çok istiyorum ki 5’le başlamasını kilomun.
Bir şeyler yapmaya çalışıyorum ben de hepimize kolay gelsin.

Kolay gelsinnn umarım hedeflediğin kiloya inersin. Ben de 25 yaşındayım, kendimi bildim bileli hep 60 bandındayım artık 59.9 bile olsa öyle çok istiyorum ki 5’le başlamasını kilomun.
Bir şeyler yapmaya çalışıyorum ben de hepimize kolay gelsin.
Teşekkür ederimm inşallaaah ikimizde istediğimiz hedefe 5'li kilolara ineriz . Aslında formül çok basit ama işte iş uygulamaya gelince zorluyor . faydasını gördüğün şeyler olursa bizle de paylaş olur mu :) destek motivasyon lazım olursa ben buralarda olacağım ;) çoook çoook kolay gitsin kilolarımııııızz :dua:

Offf çok moralim bozukk ayağımı burktum sargı yaptı doktor bu nasıl bi şanssızlık gerçekten bu ay neye niyetlendiysem elimde patladı . kaç gündür ne güzel sporumu yapıyordum bugünde sağlıklı beslenmeyle desteklemeye başlamıştım. Allah beterinden korusun buna da şükür ama çok üzüldüm yaa bu kadar motive olmuşken her gün spor yaparken ya kaybedersem bu motivasyonu :( en az 1 hafta 10 gün yapamam spor oooff offf :KK61:

Öğlen arkadaşım da bi tost yedim mecburen :işsiz: ara öğün hiç yapamadım zaten canım hiç bişi istemedi keyfim kaçınca .
akşamda 3-4 kaşık bulgur pilavı az bişi salata bi de annemin gönlü olsun diye az bişi balık yedim mezgit ti galiba bilemedim balıkla çok aram olmadığı için tadımlık yedim...

Gece bileğimden dolayı doğru düzgün uyuyamayınca tabi yine geç kalktım :işsiz: limonlu suyumu içtim sonra yoğurt çilek ve yulafla smoothie gibi bişi yaptım . dün tartıda 67.3 çıktımm hadi inşallaah böyle devamm eder. motivasyonu kaybetmek yok . sandalye üstünde spor yapmayı denicem bugünn simit bölgesi ve kol çalışırım artık bi süree hadii hayırlısıııı :halay:

şu yeşil çaylı sodalı limonlu suyu yaptım 1 lt gün içinde içicem . bazıları yemekten önce demiş bazıları sonra demiş orayı tam çözemediğim için ben şişeyi koydum yanıma işte öyle gün içinde içerimm. dün 2 lt su içimişimm iyii yinede zamanında hiç su içmeyen bana göre tabii :)

Öğlen yani daha doğrusu yaklaşık bir saat önce falan 4 tane mercimek köftesi yedim. Nasıl güzel birşey o mercimek köftesi yaa. Normal şartlarda ben ondan bi 10 tane daha yerdimm ama hayıııııııırr :KK20: daha içe içe 1 litre su anca inmişim neysee tamamlarım ama 2,5 litreye ;)

arada bi ara öğün yaptım sayılır bi tane muz bikaç tane fındık ve ceviz.
Akşam yemeği olarak omlet yedim beyaz peynirli yanında 1 dilim ekmek .
sandalye üstünde spor yaptım :D artık ne kadar verimli olursa

2 lt suyu tamamladım bide o yeşil çaylı sodalı su vardı onu da bitirdim sayılır
yoğurt kürü de tamam ;)

Eveeeet dün tabikideee ipin ucu kaçtıı pişmanlık derecesii 10 üzerinden 10 :işsiz:
Neyse dün dünde kaldııı bugün toparlıyorum hadii bakalımm...
Limonlu suyumu içtimm geç kalktığımdan mıdır nedir iştahım yok pek 1 elma yedimm şimdide bi sütlü şekersiz kahve içiyorum yeşil çaylı sodalı suyumu da hazırlayacağım birazdan ;)

Öğlen yağsız tost yedimm yanında limon aromalı soda aslında bunları da içmemek lazım ama işte :işsiz:
Ayrıcaa aah bu anneleeer anneleeer illa yaptıkları şeylerden zorla yedircekler ne yalan sölim zorlamasa da yerdim heraldee değişik bi börek denemiş ondan bir dilim yedim . benim bu bileğim yüzünden iradem iyice zıvanadan çıktıı spor yapamayınca kaçıyor bi yerlerden :olamaz: acil düzelmesi lazım .
Arada da gittim geldim bisürü şey atıştırdım meyve ,fındık, fıstık, vs vs
sandalye tepesinde sporuda es geçtim bugün. tam dayaklığım yani şu iki gündür. :sinirli:

Yenii bir güünnn...
Kalkınca hemen limonlu suyumu içtim. Kahvaltı olarak yoğurt çilek ve chia tohumunu karıştırdım yedim.
Biraz temizlik yaptımm ohh misss hareket etmeyi özlemişim yahuu :D şu bileğim tamamiyle geçse de artık doğru düzgün spor yapsam...:işsiz:
Şimdiye kadar 1 lt su içmişim bilee vallaa süpeer benim için . Şimdide sütlü şekersiz kahve içiyorumm. :kahve:

yeşil çay soda limon suyu karışımım da hazır birazda taze zencefil ;)

öğlen 2 kuru erik biraz fındık yedim bi kahve daha içtim
şimdi biraz sandalye tepesinde spor zamanııı :halay:

Akşam yemeğii yumurtalı ıspanak , biraz domates salatalık , 2 dilim ruşeymli ekmek

1 adet yeşil elma yedim az önce. dukan içeceğimi bitirdim suyu 2 lt yada daha fazla içtim küçük şişeden içince hesabım şaştı tabiii neysee 2 lt kesin de hala daha içiyorum zaten :)

Back
X