• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hadi 58 olsun...

Burası da zayıflama kampı herhalde:KK66: hayırlı olsun... inşallah ideal kilona ulaşırsın... :spor::21:
aynen canım yaa hem neler yapmışım takip etmek için hemde motivasyon için açtım böle bi günlükk...
ayyy amin canım inşallaahh desteklerinizlee inşallaah ulaşırımmm :KK28:

Başarabilirsin... Anlık gaflete kapılıp çikolatalı pastalar, börekler çörekler yemeysin ...yasak:duduk::KK20:

Kilo olarak geri dönüyor sonra:kahve:

Başarabilirsin... Anlık gaflete kapılıp çikolatalı pastalar, börekler çörekler yemeysin ...yasak:duduk::KK20:

Kilo olarak geri dönüyor sonra:kahve:
börek çörekte gözüm yok ama tatlı maalesefkii zaafımm onu da halledicem bi şekil bakalımm çeşitli yöntemler deniyorum tatlı krizlerini aşmak için :D

Kızlarla muhabbetten günlüğümü unutmuşum tabiii :oops: neyse bu hafta sonuç biraz hüsran 67.1 yanii -200 . bu haftayı geride bıraktım artık olan oldu napalımm motivasyonu düşürmemek lazımm. sabah biraz moralim bozuldu tabiii o yüzden baya bi bişi yemedim 2 yumurta yedim şimdilikk . toparlancam inşallaah seni de ihmal etmeyeceğiimm sevgili günlük :D

Allahımmm bugünüde kazasız belasız atlattım neysekiii . gezmelerde olduğumdan bugün spor yalan oldu tabi.
sabah bi bardak tarçınlı süt 3 kuru erik ve 2 ceviz
öğleden sonra tavuklu salataa ki en zoru buydu çünkü sevgili nişanlım karşımda kocamaaan bi burger patates kızartması hemide en sevdiğimden baharatlı bide kolayı götürürken sonra bide tatlı için zorlarken ordan kaçmak istedim :D:D
Akşamda geç geldiğimden muz ve fındık yedimm 2 lt suyu tamamladım yatana kadar heralde 2,5 lt olur

Back
X