Hadi artık bebeği anne yoruldu artık beklemekten

body

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2010
16
0
36
İstanbul
hiç birşey anlamıyorum son adet tarihime göre 6+1 gunluk hamıle olmam gerekiyo ama daha ne keseyi gördük nede bebeğimizi gittiğim her iki doktorda herseyın yolunda oldugunu beklemem gerektıgını soyluyor,ama yoruldum artık gun asırı beta hcg baktırmaktan en son gıttıgım doktorda herseyın cok guzel oldugunu değerlerimin muhteşem oldugunu hatta cok buyuk ıhtımal ikizlerim olacagını soyledı ama artık görmek ıstıyorum aklıma hep kötü şeyler getiriyorum yardım edin bana

Çok tecrübeli olduğum söylenemez ama madem bir değil bir çok doktor bebişinin iyi olduğunu söylüyor kalbini ferah tut heyecanını anlıyorum hemde çok iyi bende bebek bekliyorum sen gönlünü ferah tut ve şöyle düşün olumsuz olarak bişey olsa Rabbim göstermesin emin ol doktorlar söyler bunu..Rabbimin izni ile doktorların dediği gibi çok iyi olur canım Gönlünü ferah tut..

aklına kötü bir şey getirme.. iyi düşün iyi olsun... benim için de dua et.. hamişlerin duası kabul olur.. Allah bana da yaşatsın hamilelik duygusunu...

canım muhtemelen geç döllenme olmuş olabilir.. eğer doktorlar herşeyin yolunda olduğunu söylüyorsa..SAT a göre hesaplıyoruz hamilelikleri ama bazen değişebiliyor bu.. kafanı yorma stres yapmaman lazım... inşallah herşey daha da güzel olacak

Bir sıkıntı yoktur inş.
Hayırlı olsun, sağlıcakla kucağınıza alırsınız inş.

cnm illaki döllenme geç olmuştur...zati minikler 1 gün sonra bile çee yapa biliyo bize...içini ferah tut...görürsün bebişini cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…