- 17 Ocak 2019
- 1.053
- 1.366
- 48
- Konu Sahibi KedidirKedii
Size ve ailenize hakaret edip sonra da oğlumun evi deyip haftalarca nasıl kalacaklar merak ediyorum doğrusu. Eşinizle konuşun. Aramızda olanları en iyi sen biliyorsun deyin. Şartlarınızı söyleyin, yoksa olacak tatsizliklardan sorumlu değilim deyin. Nişana gidin ,sonuçta eşiniz kardeşinin yanında olmak ister. Eşinizin anne babasına da mesafeli ve saygılı olun. Ben yapım gereği çok sıcak kanlıyim, hemen çok iyi oluyorum, eşimin ailesiyle de çok iyi anlaşıyordum bu sebeple .Ama oğullarıyla nişan döneminde bir ayrılık yaşadık, beni arayıp sormadılar bile. O da bana ders oldu . Mesafe her zaman iyidir .Kızlar benim pek keyfim yok. Eşimin ailesiyle zamanında çok sorunlar yaşadım aileme şahsıma varana kadar hakaret ettiler, ben yine eşimin hatrına sustum, ameliyat oldu geçmiş olsuna aradım ama açmadı üstelik eşime de sesini duymak istemiyorum vs demişti ve bende tüm bağlantıyı kopardım görüşmeme kararı aldım. Bu sorunlar yüzünden eşimle kaç kere boşanma noktasına geldik daha yeni yeni düzeliyor aramız. Sorun şu ki görümcemin kızı nışanlanıyor muhtemelen bunlarda gelecek (farklı şehirlerdeyiz) ve bizede gelmek isteyecekler hatta kalıp günlerce haftalarca gitmek bilmeyecekler, eşim de hayatta yok diyemez, gelirleler ise ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım ve nişana gitmeli miyim aynı ortamda olmayı zerre istemiyorum çünkü çok bana çektirdiler. Siz olsanız ne yapardınız?