hadi bakalım burdan yakın :)

benim bildiğim hamile kalan kişinin özellikle ayağına gidilip tebrik edilmez ben kimseye böyle bir şey yapmadım bana da yapan olmadı.bunlar birde yasin mi okutuyorlar daha neler:26:çağırırlarsa git 5 dakika görün sonra bir bahaneyle kalk canım çağırmazlarsa hiç gitme hastayım vs gibi bir sebep bul ki sonra laf olmasın

benim bildiğim hamile kalan kişinin özellikle ayağına gidilip tebrik edilmez ben kimseye böyle bir şey yapmadım bana da yapan olmadı.bunlar birde yasin mi okutuyorlar daha neler:26:çağırırlarsa git 5 dakika görün sonra bir bahaneyle kalk canım çağırmazlarsa hiç gitme hastayım vs gibi bir sebep bul ki sonra laf olmasın

3 gün okutacaklarmış kv öyle söyledi bugün gitmedim yarın canım isterse bi ara görüneceğim dediğin gibi ama kendimi de şartlandırmıyorum illa gidecem diye çünkü artık içim almıyo hareketlerini.

ilk defa duyuyorum böyle bir şeyi.
Benim bildiğim doğumdan sonra duası yada mevlüdü olur.
Abartmışlar biraz belki adağı falan vardı diye aklıma geldi.
Amaaaan hiç takılmayın.
Yapmanız gereken kadarını yapıp kenara çekiliverin.
Bizde hamileydik ama hiçte öyle seferberlik falan ilan edilmedi.

vay vay neler olmuş yahu
ben de yarın kayınvalidemi arıyorum neden benim hamile olduğumu öğrendiğinizde yasin okutmadınız millet 3 gün okutuyo siz bi' denecik bariokutaydınız ya diyorum :)

eşin eltine gitmediğini duyunca birşey demeyecek mi acaba?

vay vay neler olmuş yahu
ben de yarın kayınvalidemi arıyorum neden benim hamile olduğumu öğrendiğinizde yasin okutmadınız millet 3 gün okutuyo siz bi' denecik bariokutaydınız ya diyorum :)

eşin eltine gitmediğini duyunca birşey demeyecek mi acaba?

yok eşim bugün gitmediğimi biliyor o da evdeydi 3 gün okutuyorlar ya yarın git dedi bakalım ne olacak :) hiç içimden gitmek gelmiyor. düne kadar devlet sırrı gibi saklanıyodu bugün duymayan kalmamış :)

Back
X