• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi bakalım hayırlısı olsun hakkimda :))

sternoklavikular

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2023
1.034
-301
38
28
Arkadaşlar merhaba sizn eşlerinize iş yerinde çalıştığı kadınlardan birisi mesela diyelim adı ali olsun alicim diye hitap etse eşiniz de aranızda bişey olmadığını söylese tarzı böyle deseydi kafanızda soru işaretleri olur muydu mesajlarda da yine alicim yazsaydı

Aralarında kıdem farkı var mı mesai arkadaşları mı? Alt üst ilişkisi olsa bir nevi hadi bir hayırdır diyebilirim lakin pozisyonlar ve kıdemler denkse çok takılmam sadece alicim ile kalıyorsa.

Ben iş yerindeki insanlara -cim diyebiliyorum zaman zaman. Hiçbiriyle de seksüel bi düşüncem olmadı 🤷🏿‍♀️ Ama diğer yazıları önemli, hani normal bi sohbet sırasında Alicim demem genelde işle alakalı Alicim şu rapor ne durumda gibi konuşurum. Sizde nasıl konuşmalar?

Kadının yaşı çok büyükse yani aradaki yaş farkı çoksa bazen kullanıyorlar çocuğa kullanırmış gibi.

İnsanlar çeşit çeşit bizim iş yerinde de biri var adam benden 20 yaş büyük hayatım deyip duruyor bir iki uyardım ama baktım patron hariç herkesle hayatım diye konuşuyor boş verdim artık düzeltmiyorum.
Yanımdaki stajyerlere de ben bazen cim'li konuşuyorum neden yapıyorum bilmiyorum 😅

Arkadaşlar merhaba sizn eşlerinize iş yerinde çalıştığı kadınlardan birisi mesela diyelim adı ali olsun alicim diye hitap etse eşiniz de aranızda bişey olmadığını söylese tarzı böyle deseydi kafanızda soru işaretleri olur muydu mesajlarda da yine alicim yazsaydı
Alicim dedi diye eşinize aranızda bir şey var mı diye mi sordunuz?

Ben de ozellikle yeni baslayan genc arkadaslara cinsiyet farketmeksizin cim li konusuyorum. Canim tatlim fln da diyebiliyorum. Kendi yasitlarima da canim/ kanki tarzi konusabiliyorum. Umarim kimse sorun yasamamistir.

Ben bazen alış veriş yaparken ablacım bunun kırmızı rengi yok mu derim mesela

Bunun dedim diye ne o benim kardeşim nede ben onun ablasıyım

Bazen alışkanlıktir dilden öyle çıkar

Böyle dedi diye sorun mu oldu

Sizin konular genelde hep böyle çalışma yeri ve çalışma arkadaşları üzerine konular

Kendinize dert aramak başka bir şey değil

Kadının yaşı çok büyükse yani aradaki yaş farkı çoksa bazen kullanıyorlar çocuğa kullanırmış gibi.

İnsanlar çeşit çeşit bizim iş yerinde de biri var adam benden 20 yaş büyük hayatım deyip duruyor bir iki uyardım ama baktım patron hariç herkesle hayatım diye konuşuyor boş verdim artık düzeltmiyorum.
Yanımdaki stajyerlere de ben bazen cim'li konuşuyorum neden yapıyorum bilmiyorum 😅
Yaşıtlar ayni

Ben bazen alış veriş yaparken ablacım bunun kırmızı rengi yok mu derim mesela

Bunun dedim diye ne o benim kardeşim nede ben onun ablasıyım

Bazen alışkanlıktir dilden öyle çıkar

Böyle dedi diye sorun mu oldu

Sizin konular genelde hep böyle çalışma yeri ve çalışma arkadaşları üzerine konular

Kendinize dert aramak başka bir şey değil
İsim veriyor yalniz
Boşansanız da siz de rahat etseniz adam da rahat etse artık.
Niye sen mi evlencem kocamla:))

İçerik ve başlık uyumu :işsiz:

Back
X