hadi bakalım teyzoşlar bu isimlerden hangisi güzel

Güzel bir kız ismi bulalım

• Ankete Katılan
    50

Muffinnn

Şans Meleğim Geliyorrrrr
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
3.454
5
106
Diğer
oy verin bakem elinizi korkak alıştırmayın.anlamları aşağıda

ADA

ALYA 1. Yüksek yer, yükseklik. 2. Gök, sema.,

DERİN

NEHİR Akarsu, ırmak. Çok bol su

LARA su perisi

CANSIN Canım gibisin, canımsın

NAZ 1. Kendini beğendirmek için takınılan yapmacık cilve, işve. 2. Bir şeyi beğenmiyormuş gibi gözükme. Şımarıklık. 3. Yalvarma, rica.

ALİSA asil,soylu

NERİS Gözümün bebeği

AYBALA Güzel çocuk

İLKİM

MELİN Suda açan çiçek

MİHRİMAH Güneş ile ay

ben oyumu Alya dan yana kullandm.
son 4-5 tanesine oy kullanmayı hiç düşünmedn eledm açıkcası
2-3 ü çok güzel içlerinden en güzeli de Alya..Hem söyleniş hemde anlam bakımndan güzel.
Adıyla yaşasn inş.

ahh canımcım bu derdi bende aşamadım ağlıcam artık yani o dereceyim bizde böyle yapılabilecek liste bile yok.. eşimin evet bunu bunu istiyorum dediği isim yok , benim beğendiklerimi de beğendiği yok çıldırıcammmmmmmmmmmmmmmmm Allah kolaylık versn canımcım... inan sana bile şu olsun diyemiyorum o kadar çorba oldum

ay banada yardımcı oldun valla canım sağol isimlerin hepsi birbirinden güzel alya ismini banada çok öneren oldu lara ismi pek güzel geliyor sanki

Kızımızın adı Mihrimah olacak inşaallah, sana da oyumu ondan yana kullanıyorum
Hikayesini okumanı tavsiye ederim nacizane, adına Mimar Sinan tarafından yapılan iki cami var kiii Mihrimah Sultan M.Sinan'ın büyük aşkı vs vs.. 2 sene önce camilerinin özelliğimi Sunay Akın'dan duymuştum, sonra araştırdım ki Mihrimah Osmanlı'da çok kullanılan bir isimmiş.. Kızım benim hem güneşim,hem ayım olacak inş

hikayeyi ben de okumuştum canım.bir de Mihrimah diye bir şarkı var.Nur yoldaş söylüyor

bence alize ismi güzel :) ama ankette bu isim yer almıyor ona yakın olan alisa ya verdim ben oyumu :))

alyadan yana kullandım oyumu...adıyla yaşasın bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…