Hadi bakalim toplanin kizlar birlikte duzenliyoruz evleri:)

Sadece mutfak dolapları da 1 hafta için çok az ya 2 görev iyiydi Mutfak dolapları ve buzdolabı olsun mesela ben bugun 2sinide yapcam cunku
canim Ramazan dolayisiyla arkadaslar zorlaniyor dogal olarak o yuzden simdilik 1 tane gorev olsun kolay gorev olursa iki tane de ola bilirama benim de buzdolabim temizlenmeli ya
bak iyi hatirlattin yarin ben de dudak ustumu aliyim
tamam canim artiyi koydum sana da
beni de yaz canım bu hafta sonu mutfak temizliği var sadece dolaplar değil tabi ki bende
dip bucak mutfak temizliği olacak ve evimin tüm temizliği bitmiş olacak
tamam seni de yazdim kuzu
abla supersin ben de aticam foto ama bakalim ne zamana kismet olacak

areser , plastik saklama kaplarını koyduğun köşeli dolabın kapağı nasıl, L şeklinde mi?
bizde Allah kısmet ederse bayram sonu mutfağa tadilat yaptırcazda böyle köşe bir alanım var
kör alan olmadan nasıl değerlendirebilirim onun araştırmasındayım

benim tezgahta L şeklinde köşeye kapağını L yapmışlar dışardan az alanmış gibi görünüyor ama içi çok geniş oluyor büyük tencerelerimi ekmek yapma makinasını tost makinasını ıvır zıvır günlük kullanmadıklarımı hepsini alıyor içine çok memnunum

Bende çok beğendim köşeleri .Bende var kör kuyu mübarek. İlk denemeyi benim mutfakta yapmışlar sanki.hiç memnun değilim

baga ne baga ne ben de yarin eklicem
Bende çok beğendim köşeleri .Bende var kör kuyu mübarek. İlk denemeyi benim mutfakta yapmışlar sanki.hiç memnun değilim

Ben burayı çok takip edemiyorum mutfaklar ne zamana bitiyo.
bu hafta sonu canim

Bide şu bakım meselesi var galiba
evet hafta sonu da onu hallediyoruz
Ben de bitirdim dolapları.bakım ağda yapmam lazım kaş bıyık bacak halledildi darısı diğer haftaya:))

L şeklinde canım alt tarafta öyle Orayı da tencereler için dönmeli mekanizma koydurdum şuan evde Değilim eve geçince atarım sana alt Tarafın fotosunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…