Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bazen sevgilinin yüzündeki gülümsemeyi öpme isteğidir![]()
hemde nasıl daha çok çekicem var benim ama bende kolay biri sayılmam oda çekiyor hala bana çözemedim seni bi huyun diğerinii tutmuyor delirceem diyip duruyor uğraşlar delirmeler sinir krizleri tek taraflı değil yakında 3.dünya savaşı çıkcak bizim sayemizdeama ohh olsun yani
tatlım gecıyor onlarr.... bazen oyle bır sınırlenıyordum kı nısanlımı gırtlaklıyıveresım gelıyordu.... ya o an yanımda olsa kesın cınayet işliycektim yani..ama gecıyor emın ol bır sure sonra alısıyorsunn ve artık takmıyorsun bıle sana o cok batan davranıslarını...
ama sen yinede savaş falan cıkartma bosver
![]()
![]()
hepte şanslarına o an köpürürken yanımızda olmuyorlar dimi
bende alıştım sayılır artıkta bunların dengesi de yok cnm yaa serbest bırakıncada sen beni kıskanmıyosun artık herşeyime tamam diyip geçiyosun demeye başlıyorlar ne istiyolar oda anlaşlmıyor :44:
anlayamasın tatlım.. benım annem dıyor kı.. 25 senelık evlıyım hala babanın bazı huylarını farkedıyorum...tatlım dengesızlestıgını farkettıgındee ayarına gore davrancan işte.. erkeklerı ıdare etmeklazım işte... asıl kadınları yaşlandıranda bu.. kocayı ıdare et.. cocugu ıdare et.. sevgılını ıdare et... ya kısacası ben erkek olmak istiyorum
![]()