Hadi bana bi çare :((

Sanırım 2 gündür bakmıyorum, en son baktığımda bunları okudum işte. Elim ayağım nasıl titredi anlatamam. Beşiktaş ta oturuyordum arkadaşları bekliyordum birden sorunlu gibi ağlamaya başladım. İnsanların ortasında hem de :O çok utandım ama o an yapabildiğim tek şey buydu. Bi haftadan fazla süredir mesaj da atmıyorum görüşmüyorum. Bir ara buluşmak istedi ve buluştuk, arkadaş kalmak istediğini söyledi. Kalamadım işte. O böyle başkasına bakarken kalamam. Sabah uyanıyorum aklıma ilk o ve onun artık benim olmadığı geliyo aklıma kalp ağrısından ölecek gibi oluyorum. Çok zorlanıyorum :(

Arkadaş kalalım ayaklarına hiç inanma. İyi bir niyet yok bu tavırda çünkü.
Amacı boşta kalınca sığınabileceği birinin olması.
Nasılsa ne yazık ki senin ona çok bağlı hatta bağımlı ve aşık olduğunu bildiği için böyle bir şey söyleyebilmiş.
Bir tekme basman lazımdı buna ya neyse... Artık hiç ilgilenme ve cevap bile verme bu insana.

anlamadım daha nesini bekleyeceksin bu adamın? çekmiş gitmiş, başkasıyla ilgileniyomuş:63: daha 1 ay olmuş acın çok taze. zamanla azalacak demek istiyorum ama benimki azalmıyor, dilerim senin azalır:50: sakın facebookuna da bakma birdaha. etkisi çok yıkıcı oluyor.

Seni cok iyi anliyorum benim de 1 ay once 4 yillik iliskim bitti ilk erkek arkadasimdi hayatimdaki ilk erkekti cok seviyorduk birbirimizi ailesi istemedi beni bastan kabullenemediler hic ama o hep savasti bi taraftan beni ayakta tutmak icin bi taraftan ailesine beni kabul ettirmek icin sonunda ama pes etti.... Ben ilk hafta yalvardim agladim annesini aradim yalvardim hala sasiyorum kendime nasil bu kadar kuculdum 2 hafta cok kotuydum hergun kalp agrisiyla uyaniyordum artik dayanamiyordum 4 kilo verdim yemek yiyemiyordum ama 2. hafta yeni bi kiza ilgi duydugunu ogrendim midem bulandi ondan nefret ettim.. Sonra internetten arastirmalar yaptim kitaplar buldum kendi kendime psikoterapi uyguluyorum kendini iyi hissetmek zorundasin bi haftadir daha iyim aramiyorum sormuyorum umrumda degil gibi davraniyorum... Arada bi aglama oluyor ama normal bunlari yasamak zorundasin... Ama ona kesinlikle bahsetme gosterme.. Gercekten iyimi olmak istiyorsun Allaha dua et sonra kendine 3 ya da 5 haftaya kadar bi zaman ver bu zaman da onu arama arasa da acma karsilasmamak icin ugras.... Sen kendin icin biseyler yapmaya basla spora git gercekten iyi geliyo.. ders calismak cok zor ama basaracaksin, sonra dis goruntunu degistir hic giymem dedigin seyleri giymeye basla saclarini degistir onunka tekrar karsilasacaksin mutlaka ama o zaman geldigin de vay be demeli nasil degismis, ben daha ilk haftami atlattim cok iyim hergun terapi yapiyorum bugun alisveris yaptim saclarimi boyadim spora gidiyorum onun beni biraktigi gibi gormesini istemiyorum yikilmis bitmis caresiz cunku son ayimiz da boyleydim yani seziyordum bitecegini ama yine de sok olmustum gittigin de yalvarmalar aglamalar hic birisi care degil senden daha cok uzaklasiyor ona onsuz nasil yasayabildigini goster kesinlikle kiskandirma baska erkeklerle yapacagin en buyuk hata olur, sen kendin dimdik ayakta oldugunu goster bunun icin en iyisi gercekten zaman ayir kendine ve dediklerimi yapmaya basla inan bana kalp agrin diniyo umut edip beklermisin bu senin bilecegin is ama eger gelip yalvarmasini istiyorsan sen de yap ben tek onun icin ugrasiyorum gelip tekrar yalvardigini gormek icin, o an kararim ne olur bilemiyorum ama suan tek istedigim benim yikilmadigimi görmesi...

İnanın hiç kolay değil. Yaptığı o kadar şeye rağmen hala anılar çok acıtıyor beni. Unutamıyorum. Yani her her her şeyde ilklerim o benim. Bir gün unutucam bunu da biliyorum ama bu süreç canımı çok yakıyor :((

Biliyorum ondan artık umudu kesmeliyim ama ben onu böyle acımasız biri olarak tanımadım, öyleymiş. Çok karaktersizmiş. Mahvoldum resmen. Hele de şu yazdığı;
''O gülüş, o bakış benim olmalı.''
Ölmek istedim. Bi insan nasıl bu kadar değişebilir, bozulabilir. Anlamıyorum offf :(

canım benim inan o ilişkide uzun sürmez adamdan belli zaten .sen içini refah tut gün olur devran döner..ve sakın arama mejas cekme bu yapılan en kötu hatadır cunku sen her mjs attıgından onun egosu taban yapacak kendını bısey sanacak..ona msj cekmek istediginde buraya yaz bak bizler varız.baska biseyler yap ben sana kendi numaramı vereyım bana mjs at ama ona asla

Tryamour
Kendime engel oluyorum. Asla mesaj atmayacağım, beni bu kadar değersiz gördüğüne inanamıyorum işte. O kadar şey, o kadar yaşanmışlık.

blackk_swan
Haklısın son derece. Bakmamalıyım. Zaten hoşlandığı kız başkasını tercih etmiş, Allahıma şükrediyorum, dualarımı boşuna çıkarmadı, mutlu olamasın diye çok dua ettim.

hircinmenekse
Ya pek istemli olmasa da giyim tarzımı değiştirdim ve asla kullanmam dediğim kıyafetler, takılar kullanıyorum. Bilemedim ya. Onun karşısına bir gün çok güçlü bir insan olarak çıkmayı çok istiyorum ve bunu başaracağım. Sen de başaracaksın!

tugce86
Atmayacağım mesaj evet. Ama pişman olsun, sürünsün de istiyorum.

-------------------------------------------------------------------------------
Ve arkadaşlar, bugün yaşadığımız yere gitmiş, yani İstanbul'a gelmeden önce yaşadığımız yer. Orası bizim anılarımızla dolu, o şehrin her bir köşesi. Duyguları ne olacak merak ediyorum. Ve herkes farkındaydı ki O beni, benim onu sevdiğimden daha çok seviyordu. Ben de farkındaydım bunun. Unutmak benim için en iyisi. O da Allahından bulsun.

daha iyi gibiyim canım ama hala var acı tabiki de.. bu kadar acımasız olması beni bitiriyor hala.. sevdiğim erkek bu değildi diyorum. Bana söylediği bütün o güzel şeyleri bir başkası için söylüyor olması.. Canımı çok çok çok çok çok yakıyor :(

bi erkeğe yalvarmak !
hayatta yapacağım en son şey bile olamaz

hemde geri dön diye........

hiç bi kız da böyle yapmamalı bence
hem gerçekten seviyorsa yalvartacak durumda olmaz ortada zaten
hem bayan hep bi adım önde olmalı

bu kadar aciz güçsüz olmayın
bırakın çekip gittiğiyle kalsın
ne bakıyorsunuz ki arkasından
hayatınıza bakın sizde
inanın üzülmeye bile değmez

bi kız arkadaşım
erkek arkadaşı onu defalarca bırakıp gitmesine rağmen
aldatmasına rağmen affetti
illa onunla evlenicem onsuz yaşayamam yıllarımı verdim diyip hep peşinden koştu yalvardı
yapma etme yanlış yapıyosun dediysemde o hep bildiğini okudu
ne yaptıysam açamadım gözünü aşktan kör olmuş resmen
en son ne oldu
çoçuk senınle evlenmek zorunda değilim diyip bi daha ayrıldı kızdan
kızda artık bıktı peşini bıraktı onun
olan gerçekten de kıza oldu yıllarına oldu
kimler kimler çıktı karşısınada o bi saplantıya kapılıp durdu

zaman böyleleriyle vakit geçirecek kadar değersiz değil ya!

seni çok iyi anlıyorum ama yapacak bişey yok gercegi kabullenmek gerekiyor bılıyorum cok zor her saniye acı veriyor tesellli edecek bisey bulamıyorsun :( zaman zaman zaman diyorum ama ne kadar sürer 1 ay mı 1 yıl mı? bilenmez

Kızlar, bir ay önce sevgilimle aramızdaki her şey bitti.O istedi ayrılmayı. Ne kadar yalvardıysam da değişirim dediysem de dönmedi. Normalde dayanamazdı bi gözyaşıma ama asla dönemem dedi ve bitirdi. Çok acı çektim, hala çekiyorum. O başka bi kıza ilgi duyuyor ve sadece 3 haftada güya aşktan bahsediyor. Biz iki sene birlikteydik. İyisiyle kötüsüyle bir sürü şey yaşadık. Şimdi ben hiç olmamışım gibi davranıyor. Çok ağır şeyler söyledi bana. Çok acı çekiyorum. Üniversiteye yeni geldik ikimiz de. İstanbul'a. Belki de rahat olmak istedi, bunun için bıraktı diyorum ama dayanamıyorum. Twitterda falan o kızdan bahsediyor. Takip etmiyorum onu ama bazen kendime engel olamayıp bakıyorum profiline ve okuduğum şeyler çok incitiyor beni. Çok kırgınım. Bana söylediği bütün güzel şeyleri şimdi ona söylüyor. Canım çok çok çok yanıyor. Dayanamıyorum. Onu beklemeli miyim yoksa unutmalı mıyım, unutmalıysam nasıl yapmalıyım bunu... Yardım lütfen..

bende aynı durumdayım beni bıraktı 1 ay oldu ve hala ses yok baskaasıyla olup olmadıgını blmyrm ama süphelenyrm unutmayı cok istyrm ama hala yasanan güzel seylerin etkisindeyim en dogrusu unutmak tabiki ama kalbimize söz geçiremiyoruz malesef

Kızlar, bir ay önce sevgilimle aramızdaki her şey bitti.O istedi ayrılmayı. Ne kadar yalvardıysam da değişirim dediysem de dönmedi. Normalde dayanamazdı bi gözyaşıma ama asla dönemem dedi ve bitirdi. Çok acı çektim, hala çekiyorum. O başka bi kıza ilgi duyuyor ve sadece 3 haftada güya aşktan bahsediyor. Biz iki sene birlikteydik. İyisiyle kötüsüyle bir sürü şey yaşadık. Şimdi ben hiç olmamışım gibi davranıyor. Çok ağır şeyler söyledi bana. Çok acı çekiyorum. Üniversiteye yeni geldik ikimiz de. İstanbul'a. Belki de rahat olmak istedi, bunun için bıraktı diyorum ama dayanamıyorum. Twitterda falan o kızdan bahsediyor. Takip etmiyorum onu ama bazen kendime engel olamayıp bakıyorum profiline ve okuduğum şeyler çok incitiyor beni. Çok kırgınım. Bana söylediği bütün güzel şeyleri şimdi ona söylüyor. Canım çok çok çok yanıyor. Dayanamıyorum. Onu beklemeli miyim yoksa unutmalı mıyım, unutmalıysam nasıl yapmalıyım bunu... Yardım lütfen..

Asla onu beklememelisin asla.
Umarım en kısa zamanda unutursun.
Size o kadar ağır şeyler söylemiş, işte unutmak için bir neden.

Umarım unuturum. Şimdi biz sevgili olmadan önce bir hafta tanıyıp aşık olduğu bi kız vardı GÜYA. Ben O'na ondan hoşlandığımı söyleyince, kızla görüşmeyi bıraktı ve benimle olmak istedi. Şimdi o kızla konuşuyor yeniden. Üstelik onunla ilgili o kadar şey söyledi bana. Nasıl bu kadar düştü anlamıyorum. Artık aşk yok ona karşı içimde. Bu son yaptığı tüketti her şeyi.

Umarım unuturum. Şimdi biz sevgili olmadan önce bir hafta tanıyıp aşık olduğu bi kız vardı GÜYA. Ben O'na ondan hoşlandığımı söyleyince, kızla görüşmeyi bıraktı ve benimle olmak istedi. Şimdi o kızla konuşuyor yeniden. Üstelik onunla ilgili o kadar şey söyledi bana. Nasıl bu kadar düştü anlamıyorum. Artık aşk yok ona karşı içimde. Bu son yaptığı tüketti her şeyi.

Ooo şimdi anlaşıldı. Allah kimsenin başına vermesin. :(
Aklında, gönlünde bir şekilde yer etmiş bi kız varsa yaklaşmamak lazım böyle erkeğe.
Çünkü yarım kalmışlık oluyor böylelerinin içinde.
Ve o yarım şeyi tamamlama fırsatı buldukları an ardına bakmadan, hiçbir şeyi düşünmeden kaçıp gidiyorlar.
Seninki de aynı o durum. :(

Back
X