Hadi Bana Fikir Verin Kızlar

Sui7

güzel günler gelsin istiyorum haketmesem de tanrım
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
527
316
83
Ben uzaktan bakıldığında çok kilolu durmasa da kocaman bir göbek ve sinir bozucu simitlere sahip bir insanım. Kendimden gerçekten çok sıkıldım bişeyleri değiştirmek istiyorum. Değişim deyince akla ilk saçlar gelir ama ben saçıma dokunamıyorum yaza nişanım olacak gibi o yüzden kestirmeye cesaret edemiyorum uzun saça daha güzel modeller yapılıyor diye.
Benim sizden asıl istediğim sağlıklı zayıf zarif bakımlı kalmak için neler yaptığınızı paylaşmanız. Sadece beslenme değil el yüz cilt bakımı gibi konularda da beni aydınlatmanız. Aslında nette sürekli bunları araştırırım okurum ama hepsi pratik bilgiler değil o yüzden sizin yaptıklarınızı daha çok merak ediyorum.
En çok sinirimi bozan durum simitlerim. İçinizde belki bundan kurtulan vardır. Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Ayda 1 sevgilimle görüşebiliyoruz ve ben 1 ay sonra az da olsa kilo vermiş olmak istiyorum. Yaza kadar böyle böyle bişeyler yapabilirsem çok iyi olur. Desteklerinizi bekliyorum.

wallahi canım ben kızartma türünü az yiyerek verdim kola içmedim ekmek az yedim hamilelik kilolarımı oyle verdim 2 günde bir kızartma yerdim

Yürüyüşe alışık değilsen başlarda fazla zorlamadan tempolu yürüyüş öneriyorum. Isındıktan sonra heeeergün günde 45 dk yürüyüş her derde deva balım :)

benim bi arkadasim sekerden uzak durarak simitlerinden ve göbeginden kurtulmus. o sekerler hep göbek kisminda toplaniyomus

Back
X