Hadi bayanlar bana bir çözüm yolu..

benimki de aramayanlardan
bazen cumaya giderken telefonu sessize alıyor unutuyor akşam gelene kadar
bende diyorum hadi başıma bişey gelse haberin olmayacak diye galesiz galesiz dükkan telefonundan ulaşırsın diyor:47::47:
babam her gün arar annemi en azından birşey lazımmı diye sorar
yani hepsi olmasada bir çoğu aynı bu yeni nesil kocaların
zaten ne varsa eskilerde var diye boşuna dememişlerrr :1::1:

biz kadınlarda fenayız he:1: adam arasa ay sıkıldım deriz aramasa hiç aramıyo deriz ,aman boşver aramasın belki işivardır yada aklına gelmiyodur niye zorluyosunki
Ben onun aramasından hiç sıkıntı duymam. Mesela ben çalışıyorum işlerimin en yoğun döneminde bile açar çok kısa olsa bile konuşurum. Belki de zorlamamam gerek o kısımda haklısın.

benim eşimde çok sık arar ve şimdiye kadar bana hiç bıkkınlık gelmedi..ben 1 kez arıyorsam o 3 kez arar mesela
sabah işe gidişi ve gelişi arasında hiç aramıyorsa 4-5 kez arar,illa bi sebep belirtmez yani,sesini duymak istedim der,boşluk zamanı varmış o an arar,eve girmeden yoldayken illaki arar bişi istiyormuyum diye v.s....
bu sabah bi ara boştaymış işi yokmuş neredeyse 40 dk konuşmuşuz aşkım ne çabuk zaman geçti diyordu
neden bıkıyor bıktım diyen hanımlar merak ettim

alıştırın o zaman :)

insan alışan bir canlı türü... siz onu arayın, mesaj atın, basit ve kısa konular için tabii... örn, telefon edip "çok güzel bir yemek tarifi gördüm, akşam onu sana yapayım mı", "internette bir restaurant gördüm, haftasonu oraya gidelim mi, rezervasyon yaptırayım", "iş arkadaşımla tartıştım, sesini duyayım da keyfim yerine gelsin" gibi şüphe çekmeyecek konuları bahane edip arayın bence. tabii önce hep sorun müsait misin diye, işi yoğun olduğu için telefonda konuşamıyorsa, zırt pırt aramanız onu sinirlendirebilir.

gün içinde olan şeyleri, mesaj atarak da paylaşabilirsiniz. böylece mesajlaşmaya da alışır.

ancak, eve gittiğinizde konuşacak konu bulmakta sıkıntı çekebilirsiniz eğer gün içinde çok haberleşirseniz :)

Söyledikleriniz mantıklı teşekkür ederim. Ancak o da benden beklediğini söyledi. Bende aradım, bazen mesaj attım. Ama benim aramama rağmen onda bir değişiklik olmadı ayrıca mesajlara da cevap veremedim diye eve gelince söyledi. Hadi iş yoğunluğundan desem sabah işe başlıyor harıl harıl hiç durmadan akşama kadar çalışıyor mu diye düşünmekten kendimi alamadım açıkcası..

benimki de aramayanlardan
bazen cumaya giderken telefonu sessize alıyor unutuyor akşam gelene kadar
bende diyorum hadi başıma bişey gelse haberin olmayacak diye galesiz galesiz dükkan telefonundan ulaşırsın diyor:47::47:
babam her gün arar annemi en azından birşey lazımmı diye sorar
yani hepsi olmasada bir çoğu aynı bu yeni nesil kocaların
zaten ne varsa eskilerde var diye boşuna dememişlerrr :1::1:
Bir yandan sadece benimki bu kadar düşüncesiz değilmiş diye sevinsem mi yoksa sizin adınıza da üzülsem mi bilemedim :))

benim eşimde çok sık arar ve şimdiye kadar bana hiç bıkkınlık gelmedi..ben 1 kez arıyorsam o 3 kez arar mesela
sabah işe gidişi ve gelişi arasında hiç aramıyorsa 4-5 kez arar,illa bi sebep belirtmez yani,sesini duymak istedim der,boşluk zamanı varmış o an arar,eve girmeden yoldayken illaki arar bişi istiyormuyum diye v.s....
bu sabah bi ara boştaymış işi yokmuş neredeyse 40 dk konuşmuşuz aşkım ne çabuk zaman geçti diyordu
neden bıkıyor bıktım diyen hanımlar merak ettim
Valla tebrik ederim eşinizi. Bence bu ince düşünce ve inceliktir. Bende böyle bir durum olsa katiyyen sıkılmam. Maşallah size.

Karı-koca arasındaki muhabbetede bağlı biraz..hoş sohbet biriyseniz ,sohbetinizden keyif alıyorsa ,neşenizden oda nasibini alıyorsa sizi arayıp sesinizi duymak isteyebilir..zekanıza aklınıza güveniyorsa gün içinde bişeyler danışmak fikir almak için arayabilir..yani birazda kadının elinde sanki..

Napıyosun nasılsın işer nasıl gibi sıradan şeyler konuşulacaksa neden arasınki yada siz niye arayasınız..biraz haz almak lazım sohbetten..
Tabi işleri çok yoğunsa diyecek bişey yok..

canım inan aynı şeyi ben de demiştim eşime. işin kötü yanı hem aramaz hem de arasam cevap vermez, saatlerce geri dönmez. ya bana bişey olsa, beni gömerler sen mezara gelirsin derdim. o da bana o kadar da değil sen merk etme kara haber tez duyulur derdi:) sanırım yine bir genel erkek profili...

ayhh aynı benimki ya.. ben de benimkine böyle dediğimde ''sana bişey olmaz'' diyo bana :36:

Karı-koca arasındaki muhabbetede bağlı biraz..hoş sohbet biriyseniz ,sohbetinizden keyif alıyorsa ,neşenizden oda nasibini alıyorsa sizi arayıp sesinizi duymak isteyebilir..zekanıza aklınıza güveniyorsa gün içinde bişeyler danışmak fikir almak için arayabilir..yani birazda kadının elinde sanki..

Napıyosun nasılsın işer nasıl gibi sıradan şeyler konuşulacaksa neden arasınki yada siz niye arayasınız..biraz haz almak lazım sohbetten..
Sohbetimden, söylentimden hoşlanmazsa sanırım evdeki muhabbetimize de yansır. Akşam eve gelir çay demle balkonda oturalım yada film izleyelim vs. gibi çeşitli faaliyet istekleri oluyor. Ama tabii söylediklerinize de hak vermemek yanlış olur.

Valla tebrik ederim eşinizi. Bence bu ince düşünce ve inceliktir. Bende böyle bir durum olsa katiyyen sıkılmam. Maşallah size.

sağol canım teşekkür ederim;
incedir o,kibardırr hassastır düşüncelidir bitanemdir benim kocişim:))

canım ilk paragrafına aynen katılıyorum,ben çok konuşurum mesela konuşmak derken boş konuşmak değil,illaki bulurum bişeyler,sohbetim tatlıdır sıkılmaz kimse kolay kolay.....evdede yanyanayken biz sessiz kalmayız hiç film izlemek dışında:)
zekama inanılmaz güvenir ve iş konusundada acaip fikir alışverişi yapar benle,düşüncelerime saygı duyar kıvrak zekalı olmamdan kaynaklı sanırım..Aslan erkekleri zeki kadın sever zaten:)
dediğin gibi kadına da bağlı fakat bazı erkeklerinde huyu sanırım,şımartacaklarını düşünürler aarlarsa...aslında tam aksine eşlerini onure edecekler mutlu edecekler iyi hissettirecekler farkında değiller...

rukrukruki; canım eşinin huyu belkide ona kızma,o aramıyorsa sen ara,mesaj at,mail yaz...bikaç zaman bu şekilde sıkılmadan tekrarlayıp bikaç gün kes aamayı.eminim o zaman merak edecektir noldu benim hatuna diye:)

Teşekkür ederim arkadaşlar. Önerilerinizi yarından itibaren başlayayım yapmaya tekrar tekrar. Fikirler için teşekkür ederim. Moral verdiniz :16:

beni neden aramadı ? beni gün içinde neden hiç aramıyor ?

bir kadın bunu kocası için söylüyorda o erkek karısı için neden söylemiyorki BENİ NİYE BUGÜN ARAMADIN diye..

Belkide erkek olduğu için erkekliğine sığdıramıyor..diyemiyor yüzüne karşı..oda bekliyordur senden..

Bence sen eşini hergün bir kaç kez ara..içten samimi sohbetler yap..1 ay filan dene bunu..sonra aramaları kes..belki buna alıştığı için sesini duymadan yapamayacak bu seferde o seni aramaya başlayacaktır..
BENCE FENA Bİ FİKİR DEĞİL YANİ :))

beni neden aramadı ? beni gün içinde neden hiç aramıyor ?

bir kadın bunu kocası için söylüyorda o erkek karısı için neden söylemiyorki BENİ NİYE BUGÜN ARAMADIN diye..

Belkide erkek olduğu için erkekliğine sığdıramıyor..diyemiyor yüzüne karşı..oda bekliyordur senden..

Bence sen eşini hergün bir kaç kez ara..içten samimi sohbetler yap..1 ay filan dene bunu..sonra aramaları kes..belki buna alıştığı için sesini duymadan yapamayacak bu seferde o seni aramaya başlayacaktır..
BENCE FENA Bİ FİKİR DEĞİL YANİ :))

Diğer erkekleri bilmem ama benim eşim pek kafasına takmaz. Sanırım biraz fazla gamsız, kedersiz. Söylediklerini uygulayacağım umarım işe yarar. Teşekkürler.

bana göre sıkıntı edilecek bir durum değil:31:bende kocamı bir işim olmadıktan sonra aramam yani ne yapıyor sesini duyayım diye aramam o eğer işi yoğun değilse gün içinde 2-3 defa arar ama yoğunsa hiç aramadığı zamanlarda olur.daika başı arasa sinir olurdum zaten:19: bunu hiç dert etmiyorum sende etme canım boşver eşin sana karşı iyiyse evinde mutluysan böyle detaylara takılma:34:

Merhaba arkadaşlar. 1 senelik evliyim. Benim sorunum eşimin gün içerisinde merak etmeyip hiç aramıyor olması. Evlendiğimizden beri işe giderken arada beni hatırla, beni arayabilirsin vs. tarzı cümleler kuruyorum ona. Başıma bir iş gelse en son sen duyarsın diye veryansın ediyorum. Bir ara devamlı olarak arıyordu ama şimdilerde hiç ilgilenmiyor. Ne yapabilirim de bu durumun üstesinden gelebilirim, dahiyane fikirlerinizi bekliyorum.

ee sen ara canım o zaman herşeyide erkeklere yüklemeyelim ama

Ya bu erkekleri anlamak icin sozluk gerekli
Esim gun icinde beni arar cok sukur tabi bendende bekler:52:
Ama kendis o kadar yogundurki telde iki dakikadan fazla konusamaz bide cabik soyle isim var gibi tripler
Bende sinirlenirim ertesi gun hic aramam eve gelince ilk sozu beni butun gun neden aramadin der eee bende konusamiyosunki aramiycam seni diyorum olsun sen yinede ara der:26:

Bide benim esim beni aradiginda mutlaka ulasmasi lazim yoksa vay halime
Bir aradi acmadim iki aradi yok ucuncucede bana ulasamadiysa tamam tum sulaleyi ayaga kaldirir
Annemi babami ablami erkek kardesim rehberde kim varsa
Bi keresinde dusa girdim epilasyon falan baya uzun surdu bu beni aramis ulasamamis allah evin kapisi bir yumruklaniyor hemen bornozu gecirdim ödüm patladi zavalli annemle babam korkmuslar bana bise oldu diye
Erkekleri anlanak bazen cok zor

Back
X