• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hadi bayanlar beni de baştan yaratın.....

aybar

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
38
0
621
45
İstanbul
eşim kasıma kadar iş nedeniyle şehir dışında olacak ve geldiği zaman bambaşka bir ben görsübn istiyorum çok uzun bir zaman var önümde nerden başlıyayım bayanlar...tavsiyelerinizi bekliyorum saçlarım omuzlarımın altında uçlarda eskilerden kalma bozulmuş kızıllar var.esmerim zayıf ama göbekliyim.hadi kızlar neler yapabilirim...

öncelikle göbeğini eriterek başyala bilirsin madem zayıfsın tek göbek gidecekse her sabah kalktığında 10 tane mekik çek 2 3 gün sonrra bunu 20 30a çıkarssrın 1ay da göbek gider zaten kasıma kadarr oooo süper olur ama daha çok var deyip sakın daha fazlada yeme içme. :olmaz: vaktin var saçlarını yavaş yavaş sarıya döndür zaten ancak yavaş yavş döndüğünde güzel oluyor kasıma kadarda mükemmel olur öncelikle karemelle açıçaksıın rengini 1ay sonra platin sarıyla karemeli karıştırıp boyucaksın baya sarıya dönücek sonrada röfle gibi olucak (DENEDıK ARKADAŞM NEREDEYSE ÇOK KOYU KAHVEDı SıYAHA YAKIN 3 AYDA ŞıMDı PLATıN SARI) VE ÇOK DEĞıŞTı SÜPER OLDU KAREMEL VE PLATıN SARI HEMDE KUAFÖRDE DEĞıL BEN YAPTIM. YANı SAÇIM KOYU DıE KORKMA 3AYDA KESıN SONUÇ VERıYOR. AMA KAŞLARIN ÇOKMU SıYAH SıM SıYAHSA YAPMA AMA HAFıF KAHVELıK VARSA KESıN YAP. KAŞLAR DA ıNSANI ÇOK DEĞıŞTıRıYOR KAŞLARINI NE SIKLIKLA ALDIĞINI BıLMıYORUM CANM AMA UZAT 1.5 FALAN ALDIRMA ıYıCE KALINLAŞSIN SONRA GıT ALDIR VE KUFÖRE ELNDEN GELDIGI KADAR ıNCELTMEDEN KÖŞELı YAP DE ıYı YAPAN Bı KOFÖRE GıT. MEKıKLE BERABER GÖBEĞıN GıDECEĞı ıÇıN DAR PAÇA PANTOLONLAR ZAYIFLARA ÇOK YAKIŞIYOR DOLGU TOPUK AYAKKABI VE TUNıKLE SÜPER OLACAKSIN KIZ yerimseniben :) VEEEE EŞıNıN BEĞENDıĞı Bı PARFÜMÜ ALARAK O KOKUYU SÜREREK OGUN KARŞISINA ÖYLE GEÇTıĞıNDE SANA TEKARAR AŞIK OLACAĞINA EMıNıM..... UYGULA GÖRR CANM

Ayyy per.vın coŞturdun benı kızz.
Ama sarı ıŞı yetmadı kafama hem esmerım hem eŞım sarı saÇtan nefret eder.kaŞlarım sıyah kalınlaŞtırmaya karar verdım bende.ama bugÜn toplatıcam bıraz Çok Çıkıyo ÇÜnkÜ daĞınık orman gıbı oluyo.gÖbek ıŞıne kemer aldım ve bıberıye yaĞı formun takıpÇısıyım de.saÇlar deĞıŞecek kaŞlar dÜzelecek kıyafet tarzı deĞıŞecek ....offf yaaa kasıma kadar nasıl dayanacam bunlarla uĞraŞayım vakıt geÇsın barıııı...ıÇım kan aĞlıyor aslında...

ozaman şu renk nasıl canım mai siyah yani parlak siyah ben sarısınım ama ilerde boyatmak istediğim tek renk siyahh bak resim ekliyim

ne yaparsan yap ama eşine söle kendini onun için değiştirceni ve farklı bi halde çıkıcanı
sonra adam demesin yokluğumda hemen süslenmiiş püslenmiş falan yanlış anlaşılmalar olmasın sonra

ne yaparsan yap ama eşine söle kendini onun için değiştirceni ve farklı bi halde çıkıcanı
sonra adam demesin yokluğumda hemen süslenmiiş püslenmiş falan yanlış anlaşılmalar olmasın sonra

evet yaa çok doğru söyledi bencede tlefonda falan mutlaka söyle gittikten sonra gitmeden önce söylersende sen beni değilde süslenmeyimi düşünüyon der erkekler. gittiğinde söylede şutarafagitti

bu tarz bi renk canım parlak siyah çok hoş duruyor yada biraz kızılımsı dersen saç siyah ama güneşte çok az hafif kızılımsı duruyor çok az ama öyle bişeyde yapailirsin bak soldaki yukardaki renkten işarteldim canm. sağdakide kızıla kaçan

evet haklısınız kızlar eşime telefonda söyleyip alıştırmam lazım zaten nette de görüşüyoruz arada ...orda da görecek ama tam halimle görünce başka olur sanırım....önce kesimden başlamalıyım saçlarım döküle döküle çok azaldı.uzatmakta istiyorum.katlarım vardı uçları azıcık görünüyor.onları aynı boya getirsem mi acaba.sonrada üçgen bir görüntü veriirm.aslında nihalin modelini de seviyorum.ama okadar da kestirmeye kıyamıyorum kararsızım

canım esmerlere karamel çok yakışıyor saçını karamel yapıp hoş dolgun bi kahkül keseblisin.kahkül her zaman daha çıtır gösteriyor:)))

canım esmerlere karamel çok yakışıyor saçını karamel yapıp hoş dolgun bi kahkül keseblisin.kahkül her zaman daha çıtır gösteriyor:)))

evet yaa kuaförüm de karamel yap dedi.uçlarından kestirdim uzatayım diye ama şimdi de pişmanım keşke nihalin saçları gibi yaptırsaydım diyorum.

Back
X