Ya şu araba seçimimi bi yapabilsem artık rahatlıcam off kızlar sizde aldıklarınızı alacaklarınızı düşündüklerinizi paylaşırsanız sevinirim
Seçenek çok olunca seçmek daha zorlaşıyor tam karar verdim diyorum hoop gene vazgeçiyorum
Quinny buzz dı ilk tercihim vazgezçtim ağır ve çok yer kapladığı için vazgeçtim
Maclaren Techno xt hoşuma gitti ama maxi-cosi ana kucağı alacağım ve onunda maclarene monte olmadığı için ondanda vazgeçtim
Maxi-cosi cıtı ct karar verdim yurtdışından getirtmeyi düşündüm bu seferde maxi-cosinin ana sayfasında gördümki artık bu model yok onun yerine mila diye bir model var yeni e oda burda yok burda olmayan görmediğim bişeyide getirtmek istemedim
karmançorman durumdayım bir an evvel alsamda bitse artık araba çilesi:))
Ama hala fikir değiştirmeden Maxi-cosi cabriofix ana kucağı almakta direniyorum zaten bu kadar kararsız olmamın tek sebebide o
Şimdide Bebeconfort a bakmaya başladım bilgisi olanlar paylaşırlarsa sevinirim
Seçenek çok olunca seçmek daha zorlaşıyor tam karar verdim diyorum hoop gene vazgeçiyorum
Quinny buzz dı ilk tercihim vazgezçtim ağır ve çok yer kapladığı için vazgeçtim
Maclaren Techno xt hoşuma gitti ama maxi-cosi ana kucağı alacağım ve onunda maclarene monte olmadığı için ondanda vazgeçtim
Maxi-cosi cıtı ct karar verdim yurtdışından getirtmeyi düşündüm bu seferde maxi-cosinin ana sayfasında gördümki artık bu model yok onun yerine mila diye bir model var yeni e oda burda yok burda olmayan görmediğim bişeyide getirtmek istemedim
karmançorman durumdayım bir an evvel alsamda bitse artık araba çilesi:))
Ama hala fikir değiştirmeden Maxi-cosi cabriofix ana kucağı almakta direniyorum zaten bu kadar kararsız olmamın tek sebebide o
Şimdide Bebeconfort a bakmaya başladım bilgisi olanlar paylaşırlarsa sevinirim