Hadi bir bakın:)

sudamlaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2011
499
4
118
İzmir
Bayanlar sizce babetle ya da düz ayakkabıyla şık olunmaz mı günlük hayatta ? İlla ki topuklu ayakkabı mı olmak zorunda?:44:

çok şık babetler var topuklulara fark atar diye düşünüyorum :)
özellikle dün gördüm ykm de Allahım çok güzellerdi :119:

Evet bence de özellikle elbiselerle güzel oluyor:) ama bazı kişilerde topuklu takıntısı var işte :)

ben uzun boylu olduğum için gündelik olarak babet giyiyorum hem çok şık papetler var pullu simli spor

ben topukluyu daha hoş buluyorum asıırı degıl tabıde bı 5 cm olmalı yanı daha hanım hanımcık gösterıyo sankı.

Topuklu güzel de günlük hayatta kullanabilmek önemli işte düz ayakkabılar rahat yani yoksa özel günlerde tabiki de topuklu ayakkabılar tercih edilmeli bence de:)

1.70 boyum var. boyum ne çok uzun ne çok kısa olduğu için gündelik hayatımda topukluda kullanıyorum babette. ama kendimi çoğu topuklu ayakkabımdan daha şık hissettiğim babetlermde var yani:) giymeye kıyamadığım babetim bile var duruyo öyle kutusunda

Aynısından bir tane daha alsaydınız o kadar beğenmişsiniz ya da çok özel bir günde giyeceksiniz evet ya babet vazgeçilmezdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…