Hadi bir hikayemiz olsun :)

Kozlenmis patates

Güçlü bir kadın:)
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
5.146
13.431
448
Merhaba kızlar hep birlikte bir KK hikayesi üretelim ne dersiniz.Hikayemizin giriş kısmını veriyorum ve okuyan üsteki üyenin yazısını devam ettiriyor bakalım nasıl bir hikaye çıkacak merakla bekliyorum .

Havada garip ve ürpertici bir koku vardı .Etrafta birkaç ağaç ev dışında başka birşey yoktu. Emily ıssız bir ormana doğru sessizce ağlayarak arkasına bakmadan koşuyurdu nereye gittiğini bilmeden...

geri adım attı .İyice tedirgin olmuştu artık ne yapacağını şaşıran Emily çaresizce bir ümit kapının açılmasını bekledi .Sessizce ağlıyordu ,hıçkırıklarını engellemeye çalışırken gözlerini kapatmış 10 a kadar saymaya başlamıştı bile aklına babasıyla küçükken oynadığı oyun gelmişti. Emily 6 yaşında idi bahçedeki erik ağacının dalına zor da olsa çıkmış, yemyeşil erikleri minik elleriyle tek tek alıp minik çantasına dolduruyordu. O sırada çantası ağacın bir alt dalına düşmüş ve Emily çantasını almaya çalışırken yere düşüp kolunu kırılmıştı. Babası hastaneye gittiğinde korkudan ve acıdan bayılan Emily i görünce rahat bir nefes almış korkudan ağlayan kızına 10 kadar gözlerini kapatmasını ve güzel şeyler düşünmesini istemişti... kapı yavaş yavaş gıcırtıyla açılırken ....

Emily nin içinde ki urperti giderek artıyor, kapıyı iten kuvveti meraklı gözlerle arıyordu.kapı açıldı fakat bir tuhaflık vardı.kapının ardında kimse yoktu.emily meraklı ve biraz da urkek bir adım attı kapıya doğru hala kimseyi göremiyordu.ama kapıyı açan biri olmalıydı. Emily seslendi titreyen sesiyle
-kimse var mı???
Cevap alamadı yavaş adımlarla içeri doğru süzülmeye başladı emily....

Onu korkutan sadece bir gölge oyunuydu.emily hem bu evden çıkmak istiyor hem ormanın da bu saatte kendisi için güvenli olmayacağını bildiği için çaresizce evin içinde ilerliyordu.ilerlerken seslenmeye devam ediyordu
-kimse var mı??
Emily kendisini rahatlatacak bir cevap bulamamış evde kimsenin olmadığını düşünmeye başlamıştı ki dış kapı bir anda kapandı. Kapının çarpması ile emily nin yüreği yerinden fırlayacak gibi olmuştu. Gözlerini hızla kapıya çevirdi....

Kalbi ağzında atıyordu artık daha fazla dayanacak gücü kalmamıştı şaşkınlık ve korkuyla kapıyı kapatanin rüzgar oldugunu anlamasi biraz rahatlamasini saglamisti.Ruzgarin ugultusunu öyle siddetliydiki ağaçlar sallanıyor yerinden kopacakmis gibi oluyor gölgesi dev adamların gölgesi gibi kulübenin perdesine yansiyordu .Emily yavaş adımlarla karşısında duran cılız bir gaz lambasıyla aydinlanan uzun koridorda biraz daha sakin ve içini kaplayan tuhaf bir huzurla ilerliyordu. ...

Emily koridorda ilerlemeye devam etti.gaz lambasının aydınlattığı koridor duvarlarında ki kan izlerini gormesi uzun sürmedi.emily duvarda ki kan izlerine gergin ve usulca dokundu.henüz kurumamıştı.emily nin kalbi tekrar ritmini şaşırmış hızla atıyordu.bu kan izleri neyin nesiydi??? ;)

Emily geri dönmek bu evden bi an evvel çıkmak istedi.korku ve dehset içinde dış kapıya koştu,ancak kapı nasıl olmuşsa kilitlenmişti.kapıyı o kadar zorladı ki parmakları,avuç içleri sizlamaya başladı.emily geldiği tarafa çevirdi kafasını.uç kapı daha vardı. Tüm kapılarda şansını denedi ancak hiç birinde çıkış yolunu bulamadı.çaresizce kafasını geldiği koridora çevirdi.bu evden kurtulmasi için bir umut varsa o da o koridorun sonunda olmalıydı.emily korkak adımlarla geldiği koridora yöneldi.emily ya bu evden kurtulacak yada bu kulübeye girmenin bedelini ödeyecekti.emily koridorda ilerlemeye devam ediyor,bir yandan da gözleri ile duvarlarda ki kanlı desenleri çözmeye,anlamlandırmaya çalışıyordu....

koridorun sonunda nereye gideceğini düşünürken bir masa gördü üzerindeki telefonu görünce içini cılız bir ümit kapladı belki çalışırsa yardım isteyebilirdi..

Back
X