- 10 Nisan 2017
- 2.424
- 13.597
- 208
- 30
- Konu Sahibi Sadelikherseydir
-
evet lütfen
bakim bi dedim arkadasim konu acmis yoksa ihtiyac duydugumdan degilİhtiyacın mı var lora deli deli olma
bakim bi dedim arkadasim konu acmis yoksa ihtiyac duydugumdan degil
varmiymıs gı bakarız öyle bi hat bölge vardir belki vücuttaO inceltsin biz izleriz yoksa hele belde mümkün değil ben incelicek bişey göremiyorum
varmiymıs gı bakarız öyle bi hat bölge vardir belki vücutta
bakim bi dedim arkadasim konu acmis yoksa ihtiyac duydugumdan degil
Ben varim
Kilom sabit, biraz agir spordan dolayi galiba
Ama hala incelmem gerek
Yanlar bendede var
Love handles dedikleri sey daha dogrusu
Ben de aralıklı oruç yapmayı düşünüyorum. Chloe Ting ve Pamela Reif ile ilerlerim. Daha önce Chloe Ting sayesinde iki haftada 7 cm incelmiştim. Tavsiye ederimKızlar süpersiniznasıl bı program yapalım ben aralıklı oruç olarak devam etmeyi düşünüyorum akşam yarım saat koşu bandında hafif tempolu yürüyüş bide internette varya bir ayda yirmi günde falan inceltme hareketleri onları yapmayı düşünüyorum.
Ben de aralıklı oruç yapmayı düşünüyorum. Chloe Ting ve Pamela Reif ile ilerlerim. Daha önce Chloe Ting sayesinde iki haftada 7 cm incelmiştim. Tavsiye ederimBu arada Dukan içeceğini deneyeceğim, 15 gün tüketince çok güzel önem attırıyormuş. Kronik rahatsızlığın yoksa araştır bence
Evet evet oDaha önce yapmıştım dukan içeceğini bu yeşilçay maden suyu karışımından bahsediyorum dogrumudurya iki hafta da 7 santim müthiş maşallah böyle şeyler duymaya ihtiyacım vardı sanki spor da yapsam bunlar kalcak gibi hissettiğim için bende ona başlayim o zaman şimdi araştırıyorum.
Aralikli oruc bana da en uygun olani diğerlerini yapamiyorum. spor yapiyorum ama yürüyüş olsabayramdan sonra baslicam insallah azittim kac gündür
Evet evet oİnan hiç zor değil yeter ki sağlıklı beslenip, düzenli spor yap. Burada birbirimize destek oluruz, motivasyonumuz artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?