Öncelikle hayırlara vesile olsun diyorum :) Sana anlamsız gelen banada geldi, annesinin hasta olması çok normal bir durum hani bu ani plan degişiklikleri seni üzmesin canım :) Ama erkek arkadaşının size ailesiyle gelmemesi çok ilginç gerçekten benmki olsa duramaz mümkün degil evde oturtamazlar onusora birde tabi kalabalık gelinmesi habersiz olarak hoş olmamış :) Bence kalbinini sesini dinle mantık tabiki önemli ama sen ancak kalbinin sesini dinlediginde huzurunu bulabilirsin ve doğru sadece oradadır :) Kolay gelsiiiiiiiiiiin
Amiiin,çok teşekkür ederim :) tipik bir başak burcuyum,kafamda herşeyi halletmeye çalışıyorum.plan program vesaire. kendime zulmediyorum anlayacağınız :) erkek arkadaşım da tam tersi. sanırım birbirimizi bir şekilde dengeleyeceğiz :) ailesi bu tarz habersiz gelmeleri seviyorlarsa benden çok şey beklemeyecekler artık zira 1-2 saatte mutfakta harikalar yaratan biri değilim ühühüh
benim sevgilimde başaak aynı senini gibi planı çok sever öyle ani davranışları bir anda çıkan olayı sevmez, bende oğlak burcuyum ikimzde toprak grubu olduğu olduğundan özellikler aynı ,sen kendine zulmetmiyosun olması gerektigini yapmaya çalışıyosun ama baktın olmuyo sende onların davrandıgı gibi davran :)
Ne güzel telaşlar.Burnumun direği sızladı yine
Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla...
herşey doğaçlama olmuş işte olsun.herşeyde bir hayır vardır.tabi biz kızlar bu günlere çok önem veriyoruz herşey planlı programlı olsun istiyoruz belki senin yerinde olsam bende böyle hissederdim.sonuçta iyi kötü atlamışsın ya boşver tatlım....
Canım sakın kendini üzme sıkıntıya sokma onlarda gelmezmiş çok doğal bizde de bırak tanışmaya istenmeye, gelin alıcıya vs.. erkek gelmez herkezin adeti işte Benim tanışma faslımda nişanlım yoktu, istemede biz gelmesin dedik onlar çok rica ettiler kabul ettik ama komşunun evinde oturduk el öpye girdik sadece. biz çerkeziz bu tarz merasimlerde çiftler çok bulunmazlar sadece ailelerin anlaşmasına kalmış,,, Örneğin gelin alıcıda nişanlımın tarafından da damat gitmez o yüzden problem olmayacak olasada zaten anlaşmaya varılırdı..Bunlar basit şeyler allah başka sorunlar çıkarmasın bunla gelsin geçsin içini ferah tut sen güzel günlerin tadını çıkar hayallerini kur :)
öncelikle hayırlı uğurlu olsun canım allah tamamına erdirsin...erkek arkadaşının gelmemesi belki onların adetlerinden dir,her yörenin adeti farklı farklı oluyor...ama bir anda biz bu akşam gelicez demeleri de biraz saçma olmuş açıkçası,en azından 1-2 gün önceden arayıp müsait olup olmadığınızı sorup öle gelinmesi gerekirdi..neyse bunlara fazla takılma,daha yolun başındasın...eğer seviorsan,mutluysan gerisi teferruat..
canım çok teşekkür ederim,amin inşallah ağzımızın tadı bozulmadan tamamına erer :) gelecekleri günün sabahında haber vermelerine bile razıyım aslında :) annesi iyi hissedince çıkıp geldiler sanırım,stresli de olsa vahim bir durum yaşamadan bitirdik o akşamı. pazar günü misafirlik sırası bizim, çok heyecanlıyım :))
rica ederim tatlım..amin canım allah isteyen herkesin gönlüne göre wersin...bende geçtim bu yollardan gerçekten ben sana ne kadar sakin ol desem de insan genede heyecanlanıyor...allah yar ve yardımcın olsun canım...
amiiin amiiin cümlemiz için Rabbim yar ve yardımcı olsun :)
bu arada babam sen gelme pazar günü,onlar oğullarını getirmedi ben de seni götürmeyeceğim dedi,ben de karşılık olarak sustum :) Allahın izniyle eninde sonunda gideceğim yer için acele etmeye gerek yok di mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?