• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi dertleşelim 2023 size neleri vermedi? 2024 için hadi enerjiyi çekelim

Niloyatospikk

SAŞÖ
Pro Üye
23 Ocak 2016
34.560
50.540
598
2023 bitti 2024 yılına giriyoruz bir yıl daha geride kaldı. Yaşanmışlıklar, yaşanmamışlıklar hayaller hayatlar var mı sizin de bu yıl da olmadı be dediğiniz ya da bu yılda şunları yaşadım da öyle koydu ki bana ömrümce unutmam dedikleriniz? Valla kimse koymadı bana ekonominin koyduğu kadar diyenlerden misiniz? Bu hâlimize şükür be...

2023te halen basarmak istedigim bir sinavi basaramadim, bosanmanin esiginden dondum ki suanda da mutlu bir evliligim yok ama kavga gurultu yok en azindan. Maddi anlamda cok fazla savrulmadik cift calisan oldugumuz icin ama kendi basima olsam cok daha saglam ekonomik yatirimlarim olabilirdi. 2023 benden aglama kabiliyetimi goturdu. Artik en fazla duygulanabiliyorum. Hayata ve insanlara karsi cok katilastim. Bir de 5 6 kilo aldim ve veremiyorum. Duygusal yeme bozukluguna yakalandim yasadigim problemli surecler yuzunden. Yeni yeni aksam abartili atistirmayi biraktim ama her an trtikte bekliyor gibi. 2023te iyi olan seyler cok sukur ki saglik acisindan ciddi bir sorunumuz olmadi, canim bebegimi doya doya buyutebildim. Az da olsa uyku duzenim ve calisma duzenim oturdu. Kendi kok ailemle iliskim de bir tik gelisme var. 2024 icin beklentim once saglik, cocugumun mutlulugu ve iyiligi sonra sinavimi cok basarili bir sekilde vermek ve daha daha daha cok caliskan olmak. Manevi anlamda yuzunu bile gormek istemedigim insanlardan daha da uzaklasmanin bir yolunu bulmak. Maddi anlamda mumkun oldugunca birikim ve paylasabilmek. Aldigim 5 6 kiloyu verebilmek. Cocuguma buyudugunde benim mutlu bir annem varmis dedirtecek hale gelebilmeye bir adim daha yaklasabilmek.

2023 bitti 2024 yılına giriyoruz bir yıl daha geride kaldı. Yaşanmışlıklar, yaşanmamışlıklar hayaller hayatlar var mı sizin de bu yıl da olmadı be dediğiniz ya da bu yılda şunları yaşadım da öyle koydu ki bana ömrümce unutmam dedikleriniz? Valla kimse koymadı bana ekonominin koyduğu kadar diyenlerden misiniz? Bu hâlimize şükür be...
2018 işten ayrılma kuzenimin çocuğunun vefatı ile girdik.(1.5 aylık bebek)
2019'da 9 ay birlikte olduğum insan biz nisanlanacakken ayrıldık.Aralikta nişanlandı.Eylulde beni isteyeceklerdi.
2020 pandemi deprem yine iyi bir isim olmuştu.
2021 Ocak'ta annemin hastaneye yatması Şubat'ya vefatı Mayıs ayında hayatıma aldığım kişi.
2022 Haziran da nisanlandim 2022 Ekim de resmi nikah Ekim'den sonra hayatım bozuldu.
Geldik 2023 e ilk 6 ay huzursuzluk son 6 ay can sıkıntısı ile geçti.2024 te boşanma mahkemesi olacak.

Yıllardan beklentim yok.Olumler bosanmalar İş yerinde uğradığım mobbingler beni hayli yıprattı.

2023 benim için güzeldi aslında.Atandım,miniklerime kavuştum,kendim için terapiye başladım,sevgilim oldu,bocaladım,ağladım,üzüldüm,Yılan Hikayesi dizisine başladım,öğrencilerime çeşitli etkinlikler hazırladım.Bu sene sadece sevilip sevilmediğime emin olamadım.Bu sene en güçlü versiyonum için çalışacağım.💃💃💃

2018 işten ayrılma kuzenimin çocuğunun vefatı ile girdik.(1.5 aylık bebek)
2019'da 9 ay birlikte olduğum insan biz nisanlanacakken ayrıldık.Aralikta nişanlandı.Eylulde beni isteyeceklerdi.
2020 pandemi deprem yine iyi bir isim olmuştu.
2021 Ocak'ta annemin hastaneye yatması Şubat'ya vefatı Mayıs ayında hayatıma aldığım kişi.
2022 Haziran da nisanlandim 2022 Ekim de resmi nikah Ekim'den sonra hayatım bozuldu.
Geldik 2023 e ilk 6 ay huzursuzluk son 6 ay can sıkıntısı ile geçti.2024 te boşanma mahkemesi olacak.

Yıllardan beklentim yok.Olumler bosanmalar İş yerinde uğradığım mobbingler beni hayli yıprattı.
Ama 2024'te insanlara faydalı olacak birşey yapmak istiyorum.Kendi yagimda kavrulmak istiyorum.Kimseye muhtaç olmadan mazluma yardım eli uzatmak istiyorum.Usuyen ele sıcak çorba vermek istiyorum.Cocuklari doya doya sevmek istiyorum.Mis gibi orman kokusu çekmek istiyorum ciğerlerime.

2023 benim için güzeldi aslında.Atandım,miniklerime kavuştum,kendim için terapiye başladım,sevgilim oldu,bocaladım,ağladım,üzüldüm,Yılan Hikayesi dizisine başladım,öğrencilerime çeşitli etkinlikler hazırladım.Bu sene sadece sevilip sevilmediğime emin olamadım.Bu sene en güçlü versiyonum için çalışacağım.💃💃💃
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.

2023 çok şey aldı. Nice canlar, kurulmamış hayaller, kurulup gerçekleşemeyenler,anneler ,babalar,evlatlar nice aydınlar...2024 biz degismedikce bize hiç bir sey vermeyecek. Düşünmeye ,sorgulamaya ,hesap sormaya baslamadikca hele hiç.

ekonomi 2. planda kaldi benim icin:( bol hayal kirikligi oldu benim icin

Ne güzel bir konu olmuş. İçim ısındı...
Yapraklarını döken ve tekrar tekrar açan bir orkide gibi mücadeleye devam edip tekrar yapraklar açmam gerektiğini hatırlattı.
Mevsimler gibi hayat. Yaz da var kış da var. Ya da coğrafya gibi... Bozkır da var yemyeşil olduğumuz yerler de var.

2023 bana neleri vermedi dersem? Çocuk vermedi . Annelik vermedi. Ki daha 20 yaşındayken gönüllü annelik yapıyordum sevgi evlerinde yurtlarda. Öyle seviyordum çocukları. Geri kalan şeyleri vermedi dersem nankörlük etmiş olurum. Her şeyi verdi.

Hemen hemen her şeyim oturdu bu yıl. Huzuru en derinlerimde hissettim.

En önemlisi İdrak verdi. Zihnimin açıldığı, daha berraklaştığı bir yıl oldu 2023 benim için.

Olanlara bin şükür onların devamını dilemek dışında ,2024'ten beklediğim bebek... :)

2024ten beklediklerim her sene yeni yıldan beklediklerimle aynı. Sağlık, huzur, mutluluk, sevgi… büyük beklentileri sevmem basit ve bodoslama yaşamayı severim. Yine aynı şekilde yaşayacağım ve aynı şeyleri bekleyeceğim. Allahım senden dileyen herkesin akibetini aydınlık eyle, aralarında benimkini de ❤️❤️❤️

Çok şükür kaybimizin sagligimizin bozulmadigi bir yıl oldu. İşten cikarildim başka bir işe girdim kilo verdim tekrar aldım sigarayı bıraktım sigaraya başladım. İki yakın arkadaşımla küstüm arkadaşım kalmadı. Yüksek lisansı bitirdim umudum azaldı bazen arttı öyle değişik bir yıl. 2024 te 41 olacağım artık. Evim olsun arabayı değiştireyim istiyorum başka bir iş görüşmesi yaptım orda ise baslamak istiyorum. Hem yüksek hem düşük motivasyonum var hersey gönlümüzce olsun azalmasin artsın ins

Ne güzel bir konu olmuş. İçim ısındı...
Yapraklarını döken ve tekrar tekrar açan bir orkide gibi mücadeleye devam edip tekrar yapraklar açmam gerektiğini hatırlattı.
Mevsimler gibi hayat. Yaz da var kış da var. Ya da coğrafya gibi... Bozkır da var yemyeşil olduğumuz yerler de var.

2023 bana neleri vermedi dersem? Çocuk vermedi . Annelik vermedi. Ki daha 20 yaşındayken gönüllü annelik yapıyordum sevgi evlerinde yurtlarda. Öyle seviyordum çocukları. Geri kalan şeyleri vermedi dersem nankörlük etmiş olurum. Her şeyi verdi.

Hemen hemen her şeyim oturdu bu yıl. Huzuru en derinlerimde hissettim.

En önemlisi İdrak verdi. Zihnimin açıldığı, daha berraklaştığı bir yıl oldu 2023 benim için.

Olanlara bin şükür onların devamını dilemek dışında ,2024'ten beklediğim bebek... :)
Her şey gönlünüzce olsun inşallah sağlıklı bir bebişiniz olur 🤲🏻mesajınızdan ne güzel pozitiflik akıyor harikasınız 😍ruhuma iyi geldi

Back
X