- Konu Sahibi bella-donna
bencede nişan yapılıp yine beklensin..fakat erkek pek evlenme tarafı değil gibi...annede bir yandan haklı..bekle bekle nereye kadar..erkeklere güven olmaz..bir bakmışsın koparmış bağları..şıp diye başkasına aşık olur..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet güzel senaryo tatlım ama ya annesi tam tersini düşünürseBen biraz daha şeytani düşünüyorumDesin ki kız sevgilisine annen nasıl biridir falan konusunu açsın. Birgün hep beraber bir kahvaltı edelim bir yerlerde azıcık tanıyım bana bu sevgiliyi veren kutsal anneyi
Hem bu sayede kız, biraz aileyi gözlemlemiş olur hem de cici kız ayağına yatarak kaleyi içten fetfetmiş olur. Bu sayede kız anası değil oğlanın anası baş göz edelim seni bu kızla ayağına yatar ve oğlanın başının etini yer
Kız da prensesliğini bozmamış olur. Ve sonsuza kadar mutlu yaşarlar. Benden iyi senarist olur valla![]()
Sanırım anneside adını koysunlar istiyor.yani bayadır tanıdınız artık birbirinizi demiş. Annesi çokta haksız değil,bunu arkadaşımda kabul ediyor ama söyleme Tarzı Kırıcı olmus sanırım. Kendisini arkadasımın anlattığı kadarıyla ve ara sıra telefon konuşmalarına Şahit oldum. Çok kibar,olgun ve düşünceli biri ama bunlar onun evlilikten korkmadıgı anlamına gelmez tabibencede nişan yapılıp yine beklensin..fakat erkek pek evlenme tarafı değil gibi...annede bir yandan haklı..bekle bekle nereye kadar..erkeklere güven olmaz..bir bakmışsın koparmış bağları..şıp diye başkasına aşık olur..![]()
Evet güzel senaryo tatlım ama ya annesi tam tersini düşünürseolacağı varsada olmuyormuş... Ay düşüncesi bile kötü ya! Aslında denilebilir annenle bi kahvaltı yapalım bi tanıyayım vs diye.ben olsam diyebilirim arkadaşımı bilemem
ama işler sarpa sararsa sorumluluk kabul etmiyorum diyeyim cünkü riskli bi iş bu
Ay cok güldüm tatlım ya Allah'ta seni güldürsünCanımcım inan bana bu söylediğim en mantıklısı, kız anası zaten evlendirmenin peşinde iş demek ki oğlanın anasında bitiyor. Oğlanın anasını bir görsün zaten mendebur bir şeyse olacağı varsa da olmaz. Erkek çocukları analarının sözünden pek çıkmazlar
Baktı ki oğlanın anası sert yapıyor sizin ki ufak ufak önündeki maçlara bakar. Aklı selim ruh sağlığı yerinde olan bir kaynanaysa zaten evladının mutluluğu için bağrına sokup çıkarır sizin kızıAnası mendebur çıkarsa 40'ına kadar bekar kalır o adamcağız
![]()
Ay cok güldüm tatlım ya Allah'ta seni güldürsüncokta mantıksız gelmedi aslında dediğin,hem annesiyle tanışmış olur,bakarsın işin adını koymaya bile gerek kalmaz
Dediğin gibi mendebur biri çıkarsa zaten evlilik kararı icin 3 kere düşünmesi gerekir
Teşekkür ederim tatlım sonucu bildiririm elbette,yani illaki bi gelişme olur artıkAy inan ben de yazarken çok keyif aldım kalpten yazdım inan sonucu bana da yazın valla çatlarım meraktan.
En çokta 40 50li yaşlarımı merak ediyorum kadın programındaki yorum yapan teyzeler gibi olcak sorum![]()
Güncellemeyi yazıyorum tatlım,özellikle sen merak etmiştinAy inan ben de yazarken çok keyif aldım kalpten yazdım inan sonucu bana da yazın valla çatlarım meraktan.
En çokta 40 50li yaşlarımı merak ediyorum kadın programındaki yorum yapan teyzeler gibi olcak sorum![]()
Mutluluklar dilerim tatlım, güncelleme bi önceki mesajımda, sanırım tanışmaya dogru yol alıyorlarbence arkadaşınız ufaktan evlilik mesajları verebilir. bekle bekle nereye kadar. zaten ciddi düşünen adamda bi yolunu bulur kızı kaybetme istemez.ben mesajları verdim verdim bi sene içinde tanışma-isteme-nişan-düğün oldu bitti haahaha:)
Ben biraz daha şeytani düşünüyorumDesin ki kız sevgilisine annen nasıl biridir falan konusunu açsın. Birgün hep beraber bir kahvaltı edelim bir yerlerde azıcık tanıyım bana bu sevgiliyi veren kutsal anneyi
Hem bu sayede kız, biraz aileyi gözlemlemiş olur hem de cici kız ayağına yatarak kaleyi içten fetfetmiş olur. Bu sayede kız anası değil oğlanın anası baş göz edelim seni bu kızla ayağına yatar ve oğlanın başının etini yer
Kız da prensesliğini bozmamış olur. Ve sonsuza kadar mutlu yaşarlar. Benden iyi senarist olur valla![]()
Evet güzel senaryo tatlım ama ya annesi tam tersini düşünürseolacağı varsada olmuyormuş... Ay düşüncesi bile kötü ya! Aslında denilebilir annenle bi kahvaltı yapalım bi tanıyayım vs diye.ben olsam diyebilirim arkadaşımı bilemem
ama işler sarpa sararsa sorumluluk kabul etmiyorum diyeyim cünkü riskli bi iş bu
Aynen tatlım öyle diyemez zaten arkadasım,demedide.açık açık bayadır tanışıyoruz,annem seni merak ediyor ondan gizlemedim herşeyimi paylaşırım demiş.o halde annenle tanışalım,ben sen hazır olduğunda kendim söylemeni bekledim emri vaki yapmak istemedim Demiş.sonuc tanışacaklar sanırım yakındabu senaryo anlaşılır bence
yani erkek olsam, kız arkadaşım bana "bana bu sevgiliyi veren kutsal anneyi tanımak istiyorum" dese, asıl niyetin ne olduğunu hemen anlarım
siz anlamaz mısınız?
Nisan yapalim demekde kiza dusmez ama,yavas yavas annem seninle tanismak istiyor diyerekten biryerden baslamali,once kizin ailesiyle tanisir,sonra kiz oglanin ailesyle tanisir yavas yavas isler yolunu bulur boylece..en mantiklisi bu bence.madem iliskileri uzun sureli,cokda iyi anlasiyorlar,anlasilan ailelerde bu sevgililik durumlarina ters degil,tanismayla baslasinlar ise.
Dogru diyorsun tatlım, bu gayet mantıklı! Direk söylese itici olur zaten,kendimden biliyorumama annem tanışmak istiyor dese heralde kocaman adam yok canım olmaz utanırım diyecek değil
![]()