• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık çok bunaldım ?Bu kadının derdi ne?

Ama hayat bi şekilde geçiyor ve ilk şeyi değil bu bu zamana kadar doğru düzgün ne gezdim ne tozdum kafama göre gidip kıyafet alamıyorum bile çünkü 1 kere çıkınca daha hakkim bitiyor uzun süre çıkmaya ihtiyaçlarımı rahatça alamıyorum her şeye burnunu sokuyor her şeye karışıyor yahu peşimden gelmek nedir yaa milletin içinde beni mahcup etmek nedir goren de her gün çıkıyorum sanar her gün disaridayim sanar gençken gezmek istiyorum rahat olmak istiyorum evlenince gezebilecek miyim sanki
Evlenince gezemeyeceğinizi düşündüren nedir? Ekonomik bağımsızlığınızı kazanın, sesiniz daha yüksek ve haklı çıkmaya başlar. Onun dışında eve giriş çıkış saatlerine karışılıyorsa yaşadığınız evin kurallarına uyum sağlamak zorundasınız.

Evlenince gezemeyeceğinizi düşündüren nedir? Ekonomik bağımsızlığınızı kazanın, sesiniz daha yüksek ve haklı çıkmaya başlar. Onun dışında eve giriş çıkış saatlerine karışılıyorsa yaşadığınız evin kurallarına uyum sağlamak zorundasınız.
Eve giriş saati değil direkt evden cikmamami gezmememi istiyor dışarı hep evde durayım ya da arkadaşlarım bize gelsin istiyor evlenince işten güçten gezemeyecegimi düşündüm evlilik kolay değil ki sorumlulukların çok artıyor çünkü çalışsam rahat olur muyum yani

Hiç anlamadım ya.
Anne babanız hayatta değil mi? O yüzden mi böyle bir hayat yaşıyorsunuz?
Annem babamla kalmıyor hayatta değiller annem hayatta da babam değil annemde benden uzak bakmıyor bana istemiyor kucuklukten beri kardeşim de keza aynı şekilde

Mutlaka bir işe girip çalışmalısınız. Hem maddi hem sosyal özgürlük kazanırsınız. Keşke okusaydınız.

Yok yaa anlamıyor kavga da etsem laf da söylesem anlamıyor.. Her zaman dışarı çıkan biri değilim ya hadi geldin peşime gördün nerde olduğumu bana neyin suratını yapıyorsun arkadaşıma beddua ediyor dün eve geldigimi duymadı kapıdayım duydum bağırıyor camlar açık arkadaşa beddua ediyor sorun bende mi acaba diyorum bazen gerçekten böyle yapıyor yapıyor sonra sen değiştin sen yanımıza niye oturmuyorsun niye tek başına zaman geçiriyorsun ve evden nasıl uzaklasabilirim bilmiyorum ancak calisirsam
Kurban rolünden çıkın sınırlarınızi cizince iyi olacak .

Eve giriş saati değil direkt evden cikmamami gezmememi istiyor dışarı hep evde durayım ya da arkadaşlarım bize gelsin istiyor evlenince işten güçten gezemeyecegimi düşündüm evlilik kolay değil ki sorumlulukların çok artıyor çünkü çalışsam rahat olur muyum yani
Yok ben gerçekten anlatamıyorum galiba. Yazılan her şeyi birebir olarak mı yazmamız gerekiyor?
Ev giriş çıkış saati, evden çıkmanız, tatile gitmeniz, arkadaşınıza gitmeniz, yemek saatiniz her şeyinizde etkili olur.
Baba evinde de yaşıyor olsanız aynı kurallar olabilirdi. Beraber yaşıyorsanız uyum sağlamalısınız. Yok zor geliyor diyorsanız bir noktaya kadar dişinizi sıkıp maddi imkan olunca kendi evinizi kurmalısınız. Yok ben evlenmeden tek eve çıkamam diyorsanız ona göre hayatınızı yönlendirmeniz gerekir.
Çok ergenvari yazıyorsunuz. Bu zamana kadar neden çalışmadınız okuyor muydunuz?
Teyzeniz peşinize takılmasın istiyorsanız konuşacaksınız tane tane. Laftan anlamıyorsa ilk dediğime geliyor konu o evden ayrılacaksınız. Belli ki sağlıklı bir ev gibi durmuyor kadın da bu yüzden pek sağlıklı birine benzemiyor.

Mutlaka bir işe girip çalışmalısınız. Hem maddi hem sosyal özgürlük kazanırsınız. Keşke okusaydınız.
Keşke hep kararsızlık yaşadım saçma sapan şeyler oldubtakmadim erteledim bunların böyle yapacağını bilsem normal bir uniye degiderdim

Yok ben gerçekten anlatamıyorum galiba. Yazılan her şeyi birebir olarak mı yazmamız gerekiyor?
Ev giriş çıkış saati, evden çıkmanız, tatile gitmeniz, arkadaşınıza gitmeniz, yemek saatiniz her şeyinizde etkili olur.
Baba evinde de yaşıyor olsanız aynı kurallar olabilirdi. Beraber yaşıyorsanız uyum sağlamalısınız. Yok zor geliyor diyorsanız bir noktaya kadar dişinizi sıkıp maddi imkan olunca kendi evinizi kurmalısınız. Yok ben evlenmeden tek eve çıkamam diyorsanız ona göre hayatınızı yönlendirmeniz gerekir.
Çok ergenvari yazıyorsunuz. Bu zamana kadar neden çalışmadınız okuyor muydunuz?
Teyzeniz peşinize takılmasın istiyorsanız konuşacaksınız tane tane. Laftan anlamıyorsa ilk dediğime geliyor konu o evden ayrılacaksınız. Belli ki sağlıklı bir ev gibi durmuyor kadın da bu yüzden pek sağlıklı birine benzemiyor.
Kendi evime çıkmama izin vermezler böyle bir şey mümkün olmaz valla çok konuştum güzellikle de söyledim kavga da ettim olmadı olmuyor değişmiyor sevgilim var diye böyle yapıyordu desem o olmadan önceden böyleydi o zaman niye öyleydi değişmez yani

Back
X