hadi içimizi dökelim kızlar isteyen istediğine bu başlıkta sitem etsin

hzeldlara

hazel dilaranın annesi
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
480
264
123
41
Hani bazı anlarımız vardır sinirden çılgına döneriz. ama ağzımızı açıp, tek kelime bile edemeyiz bazen. ve içimiz içimizi yer kendi kendimize söyleniriz.
kendi kendimize söylenmek yerine burada söylenelim dedim.
Mesela ben komşunun yksek sesle dinlediği müzikten aşırı rahatsız oluyorum. işten eve gittiğimde bangır bangır müziğini duymak beni deli ediyor. bazen kapısını çalıp saçını çekesim geliyor:KK62:ama yapamıyorum tabii:KK20:sizinde böyle sini olduğunuz durumlar var mı. ha bi de şu sinemalarda sessiz ortamda mısır yiyenler yok mu.
film aksiyon falan olsa tamam da duygusal bi sahnede arkamda çat çat hart hart:mad:

haberler başlarken facia gibi başlamasına sinir oluyorum.arkadan siren ambulans bir ananın feryadı bağırış çağırış ortalık yangın yeri gibi ana haberin başlarkenki fonu bunlar.güzel ülkemi ne biçim empoza ediyolar reyting uğruna.

üst komşumun 6 yaşındaki çocuğunun ayak sesleri beynimin içinde güm güm gümm sürekli gece 1 e kadar.o çocuğu gördüğümde tokatı çalıp yerlere vurmuyorsam Allahtan kokrtuğum için.nefret ediyorum annesinin veremediği eğitimdende çocuktanda.yarmagül gibi aynı.:mad:

En yakınımdaki insanların benden extra ilgi sevgi beklemeleri beni bunaltıyor...
İçten sevmek her hareketinde bunu göstermek anlamına gelmez.
Samimiyetten anladığınız şeyi ben anlamıyorum maalesef..
Bende bir bireyim ve benimde kendime özel alanlarım var.

Back
X