Hadi kızlar blog sayfalarımızı paylaşalım, birbirimizi okuyalım, okudukça çoğalalım

orjinalmorjinal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
423
3
46
İzmir
Kimimiz yuva kurmak istiyor, kimimiz yuva kurdu, kimimiz hamile,
kimimiz hamile kalmak istiyor, kimimiz anne, kimimizin el sanatları, kimimizin marifetleri, hepimizin bir hayatı var işte...

Ve bir çoğumuz hayatlarımızı kaleme alıyoruz, paylaşıyoruz, paylaşılanları okumaya bayılıyoruz.

Eğer sizde benim gibi blog sahibiyseniz hadi burada toplaşıp birbirimizin blog arkadaşı olalım,
okuyalım, yazalım, yazdıkça çoğalalım, paylaşalım...

Ben evlendikten bir kaç hafta sonra
xxxxxx diye bir sayfa açtım kendime.
İçimden geldiği gibi yazıyorum.
Şimdi 5 aylık hamileyim.
Hem annelerin deneyimlerini, hem benim gibi hamilelerin günlüklerini, hem evlilerin, evlenecek olanların, iyi yemek yapanların vs kısaca herkesin kendine özgü açtığı blog sayfalarını okumak, kendi sayfamı okutmak istiyorum.

xxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba
bloğunu inceleme fırsatını buldum ve yazıların hoşuma gitti seni takibe aldım. Çocuklar yatınca daha detaylı okuyacağım postlarını. Fırsatını buldum diyorum çünkü 2 çocuk annesiyim ve internet başına oturmak biraz zor oluyor :) henüz hamileymişsin yakın zamanda anlarsın ne demek istediğimi vaktinin bol olmasının tadını çıkart :) Bu arada yanlış anlamazsan bir tavsiyede bulunmak istiyorum tamamen tarafsız bir okurun olarak. Yazı tipin şirin görünüyor fakat okuması biraz yorucu şahsi fikrim tabii, lütfen yanlış anlama. Bu arada bende nur topu gibi yeni bir bloğun sahibiyim. Çocuklardan vakit buldukca ilgileniyorum. Blog açmaya bazı bloglardaki okuğum yazılardan faydalandığımda karar verdim. Şimdiye kadar edindiğim ufacık tefecik tecrübelerimi paylaşmaya çalışıyorum. Belki birilerine faydam olur diye.

xxxxx
sevgiler

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X