Hadi para biriktirmeye başlayalım

Ne tesadüf valla,Bende 3 gündür para biriktirmeye baslamistim,bu topigi gördüm.
Bende arkadasimla yarisa girdim 3 gündür.O da benim gibi para biriktiremeyen biri.
Biz ceyrek yarisina girdik.12. aya kadar en cok ceyregi kim toplayacak diye.Ben 10
euro attim üc günde.Ceyrek su an 34 euro.Ben kumbarada para birakmiycam,hemen ceyrek alicam,yoksa harcarim.Neyse bende size katilayim bari.Belki daha cok gaza gelirim.
hihoyyythihoyyythihoyyyt

gel cnm sende gel hosgeldin aramıza baya bi gaza geliyor insan ama ben bu aralar ablamda kaldıgımdan cüzdanımda duruyor bozukluklarım bugün gidiyrm eve suan 5,5 lira var cüzdanda aksama kumbarayaaa hihoyyyt

kızlarrrr bende varım biriksin paralar evlilik için kullancam delikafadulden

hehehe çook güzeel cnm bnm kumbiği zaten sevkülüüm onun için almıştıı hihoyyyt
yalnızz kötü hbr dün bişecik atamadım kumbaraya :gitme:

gel gülüüm geel en zengin topik burasıı a.s.

kizlar kumbara isi nasil gidiyor
bende baya bir biriktirdim ama evde olunca insan duramiyor yine uctu gitti.
bu ay bankadan hesap actirdim ayda zaten 200 frank harclik veriyor kocis birde ara günler verdigi oluyor.onlarida kenara koyup her ay mecbr yatirlcak diye bankaya yatiriyorum bakalim bu sekilde nasil olcak:)))

7 TL attım bugün...

geçen ayı telafi etmem lazım :sinifsinif:

selam kızlar ben de size çok özendim, aldım bir kumbara. hemen bir kaç bişey attım saymadan. :lepi:
çabucak artar bir sürü olur inş.

gel cnm sende gel hosgeldin aramıza baya bi gaza geliyor insan ama ben bu aralar ablamda kaldıgımdan cüzdanımda duruyor bozukluklarım bugün gidiyrm eve suan 5,5 lira var cüzdanda aksama kumbarayaaa hihoyyyt

Insallah canim,biriktirip kendimiz icin biseyler yapariz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…