- 25 Nisan 2009
- 8.385
- 1
Gel tabiki şekerim, tek başına yol alamam ben zaten.
Nikah köyü kalmasın, kalkıyo kalkıyo kalkıyoo:sm_cool:
iğrenç oldu yaa:)
5TL attım hihoyyyt
heheheh yetişştiimm
Ne tesadüf valla,Bende 3 gündür para biriktirmeye baslamistim,bu topigi gördüm.
Bende arkadasimla yarisa girdim 3 gündür.O da benim gibi para biriktiremeyen biri.
Biz ceyrek yarisina girdik.12. aya kadar en cok ceyregi kim toplayacak diye.Ben 10
euro attim üc günde.Ceyrek su an 34 euro.Ben kumbarada para birakmiycam,hemen ceyrek alicam,yoksa harcarim.Neyse bende size katilayim bari.Belki daha cok gaza gelirim.hihoyyythihoyyythihoyyyt
kızlarrrr bende varım biriksin paralar evlilik için kullancam delikafadulden
Ne tesadüf valla,Bende 3 gündür para biriktirmeye baslamistim,bu topigi gördüm.
Bende arkadasimla yarisa girdim 3 gündür.O da benim gibi para biriktiremeyen biri.
Biz ceyrek yarisina girdik.12. aya kadar en cok ceyregi kim toplayacak diye.Ben 10
euro attim üc günde.Ceyrek su an 34 euro.Ben kumbarada para birakmiycam,hemen ceyrek alicam,yoksa harcarim.Neyse bende size katilayim bari.Belki daha cok gaza gelirim.hihoyyythihoyyythihoyyyt
hehehe çook güzeel cnm bnm kumbiği zaten sevkülüüm onun için almıştıı hihoyyyt
yalnızz kötü hbr dün bişecik atamadım kumbaraya :gitme:
oy oyy aglamaa Allah bereket verir inş bugün şekerim :1hug:
2 lira yine kardır prensesiimkizlarr dun pazara ciktigim icin bisey atamadim ama bugun iki lira atiorummm
ben bugün 200 kuruş attım canlarım :1no2:
gel cnm sende gel hosgeldin aramıza baya bi gaza geliyor insan ama ben bu aralar ablamda kaldıgımdan cüzdanımda duruyor bozukluklarım bugün gidiyrm eve suan 5,5 lira var cüzdanda aksama kumbarayaaa hihoyyyt