merwecik20,
pek çok yere gittim ama nedense antalya ya gitmek nasip olmadı o yüzden arkadaşlar bana takılırlar bazen,
amma istanbula bir giden bir daha gelemeez hiç heveslenme orası apayrı bir dünya hiç istanbuldan dönülür mü herşey var yok yok iyisi d kötüsü de hayat zor belki ama istanbulda yaşamak isterim doğrusu,
sınav nedir ki çalışa çalışa yapılır bu yıl olmadı ertesi yıl neticede okulu bitirmişsin kazanıncaya kadar,
hatta belediyelerin sosyal yaşam merkezlerindeki kurslarına müracaat edebilirsin...
bugün evde işim çok kalkıyorum kızlar şimdilik hoşçakalııın....
merwecik20,
pek çok yere gittim ama nedense antalya ya gitmek nasip olmadı o yüzden arkadaşlar bana takılırlar bazen,
amma istanbula bir giden bir daha gelemeez hiç heveslenme orası apayrı bir dünya hiç istanbuldan dönülür mü herşey var yok yok iyisi d kötüsü de hayat zor belki ama istanbulda yaşamak isterim doğrusu,
sınav nedir ki çalışa çalışa yapılır bu yıl olmadı ertesi yıl neticede okulu bitirmişsin kazanıncaya kadar,
hatta belediyelerin sosyal yaşam merkezlerindeki kurslarına müracaat edebilirsin...
bugün evde işim çok kalkıyorum kızlar şimdilik hoşçakalııın....
hmzzzz temeemmm hemen atayim 1 tane aslinda biliyorsun abla kavanozum var icine bozukluklari atiyordum.Izne cikmadan önce her attigimda kavanoz doldukca ev halki gaza geldi cocuklar beyim ben herkez kimi kurus atik kimi 1 -kimi 5 sonunda bin oldu izin oncesi bütünletmisdim elime ilac gibi geldi paralar.Simdi yeniden kavanzu dldurmaya baslamaliyim
aferinn benim garaşıma ,daha dün konuştuk eniştenleuyyy yirim senin kavanozunu anladim anladim.Bazen 3-5 kurus daglar olusduruyor biliyorum.Bismillah dedim 5 kurus atiim kiz simdi
günaydıın kızlarr
ben dün 1,00tl atabildiim
hepimizin kumbarasına bereket
yaniii hARCARKEN DÜSÜNÜYRUM ARTIK.ama sadece canta görünce nevrim dönüyo ya.O konuda sadece canta konusunda israfim baska birseyim yok dimi
Bugün Para atamadım Canlarım
Cuma pazarı var bizim burada orayı gezicem (bilerek atmıucam)
Pazardayken burayı düşün yerimseniben
akannehir Her hafta alıyorsan kesin diyordur :jeyyar:
Bugün eşim 1 tl bende 1tl attım. hedef günde enaz 2tl atmaktı hedef tamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?