bende yarın bırakıyorum ... nıkotın sakızı alıcam aksamları krıze gırıyorum krız anımda yardımcı olur
aranızda nıkotın sakızı deneyenınız varmı?
ustelık ben spor yapıyorum artık bırakmak ıstıyorum ve cok kararlıyım .. umarım başarırım mucu herkese
Bu durumda bıraktığın nikotin değil sadece sigara içme alışkanlığı olur aynı vakitte aynı şeyi yapma....Eşimde denedi bunu hemde 1,5 ay direndi ama başladı tekrar...Aslında bırakmamıştı denebilir bant sakız derken elimle içiyme döndü tekrarİçmek istediğiniz sürece sakız çiğnemek sonucu değişitirir mi? Nikotini sakızdan alacaksanız, sigaradan alın!
Ne biliym lifeçığım o sıra okuduğum bi kaç şey irade ile bırakmaya dairdi senin yazdıkların değildi onun için yazdım ben bıraktım iyide gidiyor şu an öyle zorlandığım söylenemez çok şükür ama sana sorayım ilk gün mü zordur ikinci üçüncü gün mü ilk günü en zorsa süper..Neden korkuyorum biliyormusun sigarayı bıraktığım diyince iksir kaçacakmış gibi geliyor bağrınmıyorum bıraktım bıraktım diye.Bide ben gerçekten çok bağımlılardanım.İnsanlar bırakamazsın gibi bakar diye çok dillendirmiyorum.Eşimden saklamıyorum ama demedim bıraktım diye.Benim adam bi tuhaf kendi bırakınca benden talep etmedi içme etme diye ay kokuyorum dediğimde olsun hoşuma gidiyor dedi ben önünde içmedim tabii bende.Ama şu var annemler kardeşim ya çevremde o kadar çok içen var ki evlerde görüştüğüm herkes içiyor liffffffff ben yanımda içilmesin diye kaçarsam bir yerde çakılırım .Bide yıllardır zayıflıycam diye uğraşıyorum ama şu anda ilgim sigara üstünde zayıflamaya sigara sonrası açılmış nefesle sporla asılıcam.Şu an kilo almamak yada minumum almak hedefindeyim. Haberleşelim tatlımNasıl gidiyor merak ettim :) eşimde 2 günde kitabı bitirdi ve bugün bıraktı o illeti.. bakalım sonucu görücez opuyorumnanaktan
bu arada burdaki bazı yazıların kitaba ters olduğunu yazmışsın.. kitabın bazı yerlerini okudum para biriktirmek tirkakiyi etkilemez diyor belli zaman sonra etkisini kaybeder bu yöntem diyor..ama önemli olan kendini kandırmak değilmi?beynine bunu kabul ettirmek değilmi? ben kabul ettirdim beynime bunu. gün saymayın diyor oluruna bırakın diyor ben ilk zamanlar gün saydım parasınıda buraya yazdım ama bu olay bana şevk verdi beni hırslandırdı ama artık saymıyorum bu durumu beynime yerleştirdiğim için artık istesemde sayamıyorum :) say say nereye kadar.. nekadar oldu diye soranlara aklımdan sayıp o şekilde cevap veriyorum :)
eşinin yanında içmesine izin vermek kendine eziyet çektirmek olur ayrıca pasif içici olursun. izin verme bu sayede oda azaltmış olur sigarayı.. ben izin vermedim balkonda içti.. balkona çıkmak zor geldiği için azalttı.. zaten sigara içmeyen biri olarak sana kokusu iğrenç gelecek..
Bu arada nickinin altında zayıflayacağım yazıyor hem zayıflamak hem sigarayı bırakmak seni zorlamasın? bence ilk aşamada sigara ile vedalaş sonra zayıfla :hulya:
kitap fiyatına gelince etrafta hiç araştırmadan D&R mağazasına gittim ve oradan aldım.. internetten araştırmadım hiç.. belki internette daha ucuz olabilir bilemiyorum.
Heee kızlar babamda sigarayı bırakıcam diyo opuyorumnanaktan 3 güne kadar o da bırakıcak opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
LİFE sen ne kadar zamandır içmiyosun şimdi.Ve ne zaman tamam kurtuldum dedin canım.ben sinirlenmemeye çalıştım.... sinirleniceğim ortama girmedim.. sigara içebileceğim ortama girmemeye çalıştım.. kendime tatil verdim diyelim opuyorumnanaktan ama şimdi rahatım.. sinir stresle başedebiliyorum..arkadaş ortamlarında sigara içseler bile artık etkilemiyorum opuyorumnanaktan
Bu durumda bıraktığın nikotin değil sadece sigara içme alışkanlığı olur aynı vakitte aynı şeyi yapma....Eşimde denedi bunu hemde 1,5 ay direndi ama başladı tekrar...Aslında bırakmamıştı denebilir bant sakız derken elimle içiyme döndü tekrar
Ne biliym lifeçığım o sıra okuduğum bi kaç şey irade ile bırakmaya dairdi senin yazdıkların değildi onun için yazdım ben bıraktım iyide gidiyor şu an öyle zorlandığım söylenemez çok şükür ama sana sorayım ilk gün mü zordur ikinci üçüncü gün mü ilk günü en zorsa süper..Neden korkuyorum biliyormusun sigarayı bıraktığım diyince iksir kaçacakmış gibi geliyor bağrınmıyorum bıraktım bıraktım diye.Bide ben gerçekten çok bağımlılardanım.İnsanlar bırakamazsın gibi bakar diye çok dillendirmiyorum.Eşimden saklamıyorum ama demedim bıraktım diye.Benim adam bi tuhaf kendi bırakınca benden talep etmedi içme etme diye ay kokuyorum dediğimde olsun hoşuma gidiyor dedi ben önünde içmedim tabii bende.Ama şu var annemler kardeşim ya çevremde o kadar çok içen var ki evlerde görüştüğüm herkes içiyor liffffffff ben yanımda içilmesin diye kaçarsam bir yerde çakılırım .Bide yıllardır zayıflıycam diye uğraşıyorum ama şu anda ilgim sigara üstünde zayıflamaya sigara sonrası açılmış nefesle sporla asılıcam.Şu an kilo almamak yada minumum almak hedefindeyim. Haberleşelim tatlım
LİFE sen ne kadar zamandır içmiyosun şimdi.Ve ne zaman tamam kurtuldum dedin canım.
Ben de okuyorum o kitabı.
Arkadaşlar ben de bırakmak için birçok şeyi denedim,nikotin bandı,meyan kökü..Hiçbirinin faydası yok.Hatta nerden aldım bu fikri hatırlamıyorum ama içtikten sonra her izmariti su dolu kavanoza koyup ağzını kapatıyordum,canım sigara istediğinde de önce açıp kavanozu kokluyordum,o kadar iğrenç görüntüsü vardı ki,hele kokusu kafamçokkarıştı...
Yinede içiyordum..
Çok bırakma girişimim oldu ama hep " bi keyif sigarası içeyim ya ne olacak ki?" diye düşündüğüm için hüsranla sonuçlandı.Çok üzgünüm çoook
Netten Allen Carr'ın videosunu buldum 1 saatten fazla sürüyor.3 gündür akşamları izleyeyim diyorum,tam açıyorum,"Rahatsız edilmiyeceğinizden emin olun,açık zihinle izleyin" diyor kapatıyorum.Çünkü kızım rahat vermiyor ve çok geç yatıyor.
Bırakıcam kesin yani,videoyu çok merak ediyorum bi izliyeyimde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?