Hadi yeniden başlayalım

olcayayana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2015
891
1.124
53
43
Hadi yeniden başlayalım.Kaçıncı tekrar bilmiyorum ama olsun yılmak yok.En son tartıda 99.2 kiloyu gördüm.Dikkat etmeye başladım.Diyetisyene gittiğimde 96.9 kilo çıktım.Tabi ki listemi aldım. Kesin uyarım vs havalarındaydım.Ama yalan oldu. Kontrole gittiğimde 96.1 kg dım.Ayın 3 ünde randevum var bakalım ne olacak.Düşe kalka da olsa vereceğim kiloları inada bindi.

Merhaba diyetiniz hayırlı olsun :KK200:

Benim de bugün 3.günüm ama dün diyetimi bozdum dayanamayıp :oops:

Olsun yine de devam ediyorum sizi de kutlarım yılmayın devam edin :KK19:

Yediklerimi unutmadan yazayım. 5 tane tekirdağ köfte bir çaykaşığı zeytinyağlı lımonlu maydanozlu bir domayes bir büyük kutu içim ayran türk kahvesi

3 ü büyük gün işin ucunda rezil olması var. Ne verirsem o kar diyetisyene gidene kadar. Akşam eşimi kandırabilirsem yürüyüşe gideceğim.Tabi annemin işi yoksa oğluşla ilğilenebilirse.

akşam yemek yemeyi düşünmüyordum avm ye gittik eşim lehmacun aldı. ben istemedim.Ama bir lokma tıktı ağzıma.doymadı oğluşumla birer tavuk burger aldılar 3 tane patatesinden aldım iki ısırıkta eşimin burgerinden yanı akşamı otlanarak geçirdim:KK23: az önce de oğlumla çilek yedik.benim ki yarım porsiyon kadar.Yarın tartı da belli olur çok hasar almadım bence:KK20:eşimle oğlumun komplolarına rağmen

Henüz bişi yemedim iki fincan Türk Kahvesi oğluma waffle yapmistim onun muzundan iki catal aldim sadece birde uyandigimda bir büyük ayran icmistim

yarım tabak peynirli makarna bir bardak ayran bir dilim mozaik pasta kahve ve çay bu gün kapandı inş

Bu gün hep dışardaydım.O yüzden saçma sapan beslendim.
sabah yarım simit bir kaşık nutella
öğlen:Bir sandviç ekmeğine tavuk dürüm ve kola
akşam bir mozaik pasta
bir avuç fındık

Back
X