Hadii Hepp Birlikte Zayıflayalım kim bana arkadaş olcak :)

asuna06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
27
3
1
Ankara

Birbirimize tam destek hep destek olalım
Arkadaşlar öncelikle ben 22 yaşındayım. 170 boyunda şuan 85 kiloyum.
göğüs 104 cm
göğüs altı 86 cm
göbek hizası 106 cm
kalça 115 cm
Lisedeyken de hep iriydim 70 kiloydum hep altmmışları pek hatırlamıyorum:2:
En kötüsü mağazaya giriyorum bu bana olmaz bu bana olmaz diye hiç bişi alamıyorum. Hep en büyük bedenlere bakıyorum. Hiç dar giyemiyorum mesala. Kız arkadaşlarımla alışverişe çıkmaktan nefret ediyorum artık onlar her beğendiğini şak alabiliyorlar. Resim çekinirken bile aaa bu fotoda zayıf çıkmışım çok güzel Hem özgüven eksikiğide var kendimi hiç beğenmiyorum. Elimden geleni yapmalıyım artık Hadi bunu hep beraber yapalım!!! bana her zaman ulaşabilirsiniz

Merhaba canım. Biraz benim de keyfiye zayıflama olsa da seni yalnız bırakmak istemem. 170 boyunda 58 kiloyum ve 49-50 olmak istiyorum. Her gün koşu bandında 5.5 ve 5.8 aralıklarında tempolu yürüyorum. Lakin şu an regl günlerimde olduğum için yürüyemiyorum sonra tekrar kaldığım yerden aynen devam edeceğim.

çok teşekkür ederim canım :) ama zayıfsın baya boyuna göre :) ne güzel

Bugün 2 de uyandığım için öğrencim geldi o da saolsun kahvaltı yapmayınca abur cubur yedik bisküvi kek falaan akşam yemeğinde ekmek yemedim az çorba azda türlü yedim 1 litre su içtim. yarım litrede bitki çayı içtim . 40 dk yürüyüş yaptım başkada bişi yemedim. haa 9 dada 1 fincan kahve içtim. Sabahıcam daha bakalım yersem daha yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…