Hadise ye tm erkekler neden hasta?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimki hiç beğenmiyor vallaha.. zevkili adam canım, beni seçmesinden belli zaten :1closedeyes: kaydirigubbakcemile3

benim tosunpaşa beğeniomu acaba bi araştırmak lazım sengözlerimebaksanab kaydirigubbakcemile3

vala ben bi bayan olarak beğeniorum yalan yok, özellikle eurovision tanıtım klibinde çok hoştu zemuszemus

benim kocamda beğenmiyo hiç benden başkasını gözü görmüyo aşkımın:lepi::lepi:

erkekler bir kadına niye bakarlarsa o yüzden beğeniyorlar

kumsaldaki bütün kızlara hastadır erkekler

hadıse guzel tatlı bır kız ben de begenıyorum
bacakları da guzel yüzü de kendısı de konusması falan da tatlı ben sevıyorum vallaha,
erkeklerın sevmesı de normal bence guzel cunkü.

ben sevevnlere sordum niye seviyonuz diye :) fizigi guzel ondan diyolar cogu yuzunu begenmiyor zaten ama hadise baya kalınlastı yakında fiziginede bakmaz kimse

beli kalın, bacakları tombul salam gibi nasıl beğeniyorlar anlamıyorum bu kadının fiziğini.
Galiba dekolteler ve seksi dansları cazibesini arttırıyor =))

erkekler zaten öyle deilmidir acık dekolteli biri görmesınler hemen bakıolarrr begendıklerınden deilkii açana bakarlarr ben bile bakıorum yanee:)))))

hadise e harflerini bastırarak söylediği için :roflol: erkek işte anlamak mümkün mü ama eşi yada sevgilisi hadise gibi giyinsin kıyameti koparır ama hadiseyi beğenirler

hadise e harflerini bastırarak söylediği için :roflol: erkek işte anlamak mümkün mü ama eşi yada sevgilisi hadise gibi giyinsin kıyameti koparır ama hadiseyi beğenirler

aynen ya hem ayrıca bacakları erkek bacagı gibi kaslı bence bayan dedigin cıtı pıtı nazik bir vucuda sahip olmamlı yada sibel can gibi balık etli olmalı ben begenmiyorum hadiseyi (boyle diyince kıskandıgından diyosun diyolar ama hiç de degil) acık giyindigi ve seksi tavırlarından dolayı begennliyo bence sibelcan daha seksi kadın, en azın dan kadın gibi kadın ayrıca bi bayana sanatcı hadisenin bacaklarını erkek bi futbolcuya benzetmişti :dance:

bencede fiziği hiç güzel değil + 1 ton makyaj yapıo abartı yani 2 gün çıkmaz o boya yüzünden tabiki yapıcak ama abartıyor CADIARZU ben erkek olsam aşkı memnudaki nihali beğenirdim mesela hem çok tatlı hemde çok zarif bir kız

beli kalın, bacakları tombul salam gibi nasıl beğeniyorlar anlamıyorum bu kadının fiziğini.
Galiba dekolteler ve seksi dansları cazibesini arttırıyor =))

beli kalın ve bacakları tombul da olsa açtığın zaman taş gibi görünür erkeklerre (: yeterki açık da bir şey görsünler :mymeka:

hadhad.jpg

ilk 3 Hadise'yi beğendiklerini hiç zannetmiyorum . 4. de evrimleşmiş hali zaten mirmirmirmir

benimki hiç de hasta değil hıhfotomontaj güzeli bunlar der hep:)

beli kalın ve bacakları tombul da olsa açtığın zaman taş gibi görünür erkeklerre (: yeterki açık da bir şey görsünler :mymeka:

valla onlara nasıl görünüyor bilemicem ama ben sokakta bile böyle tipleri gördüğüm zaman midem bulanıyor. kadın dediğin gizemli olmalı. orasını burasını açınca hiçbir gizem kalmıyor ortada a.s

bi konu hakkında konusurken bizimki bi kez hadiseyi örnek vermişti
severdim bu kızı o günden beri kılımkötükedihüso
sanırım sevgilimde beğeniyokötükedihüsokötükedihüso

ya kızın konuşmasında bile sexilik fışkırıyo..ve çokda sempatik geliyo bana...edacım direk göğüs dekoltesi demişsin ikimizin takıntısıda herşeyde meydana çıkıyo..

bence vasat bi kız yapmayın arkadaşlar ya o kadar makyaj bakım valla ananeme yapılsa taş gibi olur,
tekrar diyorum izmirde sokaklarda ondan bin kat sexi bin kat çekici bin kat güzell bin tane kız görürsnüz, sadece izmirde değil heryerde bu böyle ama izmirinkiler özellikle çok bakımlı, hadise bence çok abartılıyo ya anlamıyorum nasıl bu kadar popüler oldu yarım yamalak türkçesi mi erkekleri mest ediyo anlamadım valla

Birinde otobüste şahit olmuştum. Çocuk telefonda kız arkadaşıyla konuştu, galiba kız ona trip yapıyordu. Telefonu kapatınca yanındaki arkadaşına döndü "bu da kendini hadise zannediyor, sanki bulunmaz bişey de bıktım triplerinden" dedi :roflol: :roflol:

Back
X