Hafif adam yaralama ?

fosforumsu

Guru
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2013
144
16
318
35
Merhabalar, hic başımıza gelmeyevek Sandığımiz bir olay geldi.eşim trafikte biri ile kavga etmiş ve karşı tarafi darp etmiş. Yalniz eşim dede belediyeye ait araba varmış ve o kişi de arabaya maddi zarar vermiş. (Once o kisi zarar vermis) karşı taraf şikayetçi oldu.darp raporunda hafif yaralama olarak geçiyor. Ve ben eşimin ne ceza alacağını cok merak ediyorum :( sabikasi yok.biz şikayetçi olmadık, avukat tutmadik.gerek oluyor mu acaba avukat tutmaya? Simdiden Teşekkürler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabalar, hic başımıza gelmeyevek Sandığımiz bir olay geldi.eşim trafikte biri ile kavga etmiş ve karşı tarafi darp etmiş. Yalniz eşim dede belediyeye ait araba varmış ve o kişi de arabaya maddi zarar vermiş. (Once o kisi zarar vermis) karşı taraf şikayetçi oldu.darp raporunda hafif yaralama olarak geçiyor. Ve ben eşimin ne ceza alacağını cok merak ediyorum :( sabikasi yok.biz şikayetçi olmadık, avukat tutmadik.gerek oluyor mu acaba avukat tutmaya? Simdiden Teşekkürler

eşiniz yaralama eyleminde silah(taş, bıçak, alet , cisim vs.) kullanmadıysa,basit tıbbi müdahale ile giderilebilir şekilde yaralama suçu şikayete tabidir,cezası dört aydan bir yıla kadar hapis veya adli para cezasıdır. eşiniz ceza alacak olursa büyük ihtimal hükmün açıklanması geri bırakılır,yani 5 yıl içinde yeni bir suç işlemezse cezası silinir. hükmün açıklanmasının geri bırakılmasını da kabul etsin,bu uygulamadan yaralanmak istiyorsa. olayı önce karşı tarafın başlattığını, eylemi haksız tahrik altında işlediğini kanıtlamaya çalışsın eşiniz.

Çok teşekkür ederim.

Back
X