- 3 Nisan 2014
- 36.199
- 147.645
- 798
Evet bazen 45 oluyorum ama![]()
boşan bence çok hafifsin

konu sahibesi bu adamcıkla işiniz ne hala?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bazen 45 oluyorum ama![]()
boşan bence çok hafifsin
konu sahibesi bu adamcıkla işiniz ne hala?
Anam 50 kiloyla siskoyuk biz o zaman:)Evet bazen 45 oluyorum ama![]()
Kıskanç mıdır, kompleksli midir nedir bir garip bir şey..Merhabalar,
Hemen konuya giriyorum sacima ombre yaptirdim 1 ay once ailecek gorustugumuz cok yakin dostumuz var bize gelmislerdi Sacimi ilk defa gordu cok yakismis cok guzel olmussun falan dedi.Esim ordan atladi"Ya nereye yakismis hafif kadinlara benzedi"dedi.Birden ortamda ben de buz kestik Ya sen ne diyorsun diyebildim sadece.Normalde her lafa cevp verebilirim hircinlasirim.Hicbir sey yapamadim yakin da arkadasim olunca dayanamadim gittim mutfakta agladim.Sonra geldi ozur diledi falan ama benim aklim almiyor insan karisina milletin icinde nasil bu lafi der.Guya okumus etmis bir adam dersiniz.Zaten aramizda uzun zamandir sorunlar vardi ama tutup da milletin icinde bu lafi edecek kadar olmadigimizi dusunuyordum.Her gecen gun bosanmaya daha da yaklsiyoruz.Aramizda sevgi, saygi, guven hicbir sey kalmadi.Terapiste gitmeyi kabul etmiyor bosanmayi istiyorum ama aliskanliklar, toplum baskisi, cocuk beni yildiriyor.Su an konusmuyoruz affetmek istemiyorum artik affedilecek bir sey degil cunku boyle nereye kadar gider bilmiyorum ama sogudum hatta nefret ettim.Severek evlendigim herkesin ornek gosterdigi adam nasil bu kadar seviyesizlesti anlayamiyorum gercekten bu sefer ne yapacagimi bilmiyorum
Ben de oyle dusundum dunden beri ozur diliyor herkesinki gibi olmus basit olmus demek istedim diyorKıskanç mıdır, kompleksli midir nedir bir garip bir şey..
Kiskanmis derken bir erkegin karisini kiskanmasi anlaminda mi dediniz yoksa kiskanc gorumce gibi miBence sizi çok kiskanmiş ve biranda sacmalamiş..eğer gonlunuzu onarabilirse affedin
Yok o dediği o demek değil canım o kadar da saf sanmasın yani karşındakini, ama enteresan şekilde erkekler en çok hafif diye tabir ettikleri kadınlardan etkilenirler. Bence saçınızı fazla beğenmişBen de oyle dusundum dunden beri ozur diliyor herkesinki gibi olmus basit olmus demek istedim diyor
inanin toplum öyle alisti ki ayriliga, elaelalem kim Allahaskina, kimse kimsenin umrunda degil.. Akli başında kimse birinin ayriligina oh demez... inanin cok sasirtici bir anlayış, kadinlari boyle korkutuyo eski donem insanlariHala agliyorum cok cok uzgunum.Ailem hic destek olmuyor bu konuda surekli elaleme ne deriz millete oh mu cektireceksin diyorlar artik ayni evde ayni oksijeni paylasmak bile istemiyorum
Bence sizi böyle çok beğenmiş ve bu güzel olmanizdan bir yandanda rahatsız olmuş kiskanmiş,görümce gibi değil tabiki.bunuda size itiraf edemediği için sizi küçük düşürmek,aşağılamak,ufakta olsa rencide olmanızı istemiş.sozleriyle de başarmış.Kiskanmis derken bir erkegin karisini kiskanmasi anlaminda mi dediniz yoksa kiskanc gorumce gibi mi![]()
Ama bu ayni sey degil kiEşimin telefony çok çaldığı için kız arkadaşım yanımda o ne be kar.hne telefonu gbi zır zır çalıyor demişdi.eşim kızardı ama güldük geçdi. Sonra yalnızken alındın ı dedim yooo dedi. Rahat biri yani .hatırladım sadece