Ben 8 9 10 Kasım da ikişkiye girdim bir de adetimin son iki günüydü ama içime boşalma durumu olmadı yani o öyle diyor emin gayet bende öyle düşünüyorum her neyse bu 3 günden bugüne kadar da asla ilişkiye girmedim ve Aralık’ta normal zamanımda hasta oldum ama Ocaktayız ve benim ki en fazla 2 3 gün gecikir gecikmez bile şu an 6 gün gecikti. Yani 8 9 10 Kasım da ard arda girdiğim ilişkiden Aralık’ta adet görüp de Ocak da görmeme sebebim hamilelik olabilir mi
Ben 8 9 10 Kasım da ikişkiye girdim bir de adetimin son iki günüydü ama içime boşalma durumu olmadı yani o öyle diyor emin gayet bende öyle düşünüyorum her neyse bu 3 günden bugüne kadar da asla ilişkiye girmedim ve Aralık’ta normal zamanımda hasta oldum ama Ocaktayız ve benim ki en fazla 2 3 gün gecikir gecikmez bile şu an 6 gün gecikti. Yani 8 9 10 Kasım da ard arda girdiğim ilişkiden Aralık’ta adet görüp de Ocak da görmeme sebebim hamilelik olabilir mi
Yani Aralık’ta adet gördüğüm için mi hamile olamam. Bir de bazıları adet görmenin üstüne diğer ay hamile kaldığını öğreniyormuş yani hamile olduğu halde adet olunuyormuş
8 9 10 Kasım da üç gün ard arda birlikteliğim oldu ancak aralığın 4 ünde adet gördüm ve tam zamanında adetimi gördüm yani gecikme ya da erken olma durumu söz konusu olmadı o gümden sonra birliktelik yaşamadım ocaktayız olmam gereken yerde bir hafta geçti olmadım kanamam vs yok
Yani Aralık’ta adet gördüğüm için mi hamile olamam. Bir de bazıları adet görmenin üstüne diğer ay hamile kaldığını öğreniyormuş yani hamile olduğu halde adet olunuyormuş
Onlar adetten sonra da birlikte olmuş veya adet öncesi çok nadir de olsa döllenme olmuş kişiler olabilir. İstisnalar kaideyi bozmaz. İçini ferah tut bence
İnanılmaz bi mide bulantısıyla kalktım biraz önce öyle böyle değil yani normal olamaz bunlar ya bugün de 7 gün olacak hala hasta olmadım o kadar kötü bi pskilojşge girdim ki Allah aşkına bana akıl fikir verin ben hamile olabilir miyim bu kadar şey normal mi hiç iyi hissetmiyorum kendimi