Hafif Kanama hamilelik

bu58

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2024
26
3
1
25
Hanımlar tam 5 gündür devam eden silindikçe kahverengimsi açık kırmızımsı lekelenmeler geliyor hamileliğimin 6. Haftasındayım sebebi nedir acaba yaşayanlar var mı böyle bi durum

bebişiniz rahminize farklı noktalardan bağlanmaya yerleşmeye devam ettiği için hafif kanamalar olabiliyor diye biliyorum. kanamalar kan kırmızı renge dönerse ve yoğunluğu artarsa, kuvvetli ağrı eşlik ederse riskli. tabi şüpheleriniz varsa doktorunuza danışın.

İçimi rahatlatlattınız teşekkür ediyorum dış gebelik olma ihtimali var mı acaba

Hanımlar tam 5 gündür devam eden silindikçe kahverengimsi açık kırmızımsı lekelenmeler geliyor hamileliğimin 6. Haftasındayım sebebi nedir acaba yaşayanlar var mı böyle bi durum
Merhaba aynı durumdayız bende besıncı haftadayım gebeliğiniz devam ediyor mu

Düşük yaptım betam 3000 den 87 ye düştü hanimlar düşükten sonra tekrar kontrole gitmedim şuan tam 1 ay oldu ve midem çok bulanıyor halsizim akıntım oluyor tekrar hamilelik söz konusu olabilir mi

Düşük yaptım betam 3000 den 87 ye düştü hanimlar düşükten sonra tekrar kontrole gitmedim şuan tam 1 ay oldu ve midem çok bulanıyor halsizim akıntım oluyor tekrar hamilelik söz konusu olabilir mi
ihtimal olabilir canım düşükten hemen sonra gebe kalanlar olabiliyor ama test yapmadan bilemeyiz. gecikme oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…