Tecrübelerinize dayanarak🙌🏻Hamilelik var mı?

flowers66

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2025
4
0
1
29
Merhabalar,

29 yaşındayım günü gününe regli olurum hep.2yıldır evliyim ve hep 28 günde bir düzenli regli olurum. Kist hormonal vs hiçbir problemim yok. Fakat bu ay reglim 4 gün gecikti. 2 gündürde sadece kahverengi lekelenme yaşıyorum. Asla devamı yok. Yorumlardan okuduğum kadarıyla hamilelik belirtisi deniliyor dün kasa test yaptım negatif. Bu nedir böyle test için biraz daha mı beklemeliyim? Sevgili hanımlar ❤️🥰

Merhabalar,

29 yaşındayım günü gününe regli olurum hep.2yıldır evliyim ve hep 28 günde bir düzenli regli olurum. Kist hormonal vs hiçbir problemim yok. Fakat bu ay reglim 4 gün gecikti. 2 gündürde sadece kahverengi lekelenme yaşıyorum. Asla devamı yok. Yorumlardan okuduğum kadarıyla hamilelik belirtisi deniliyor dün kasa test yaptım negatif. Bu nedir böyle test için biraz daha mı beklemeliyim? Sevgili hanımlar ❤️🥰
Korunmayı bu ay bıraktıysanız o da adet düzensizliği yapıyor ilk aylarda

Merhabalar,

hemen test yapman lazımm

Evet yarın dediğiniz gibi yapmalıyım, ilk defa böyle olunca bir danışmak istedim açıkçası. İhtimal veremedim çünkü planladığımız bir durum yoktu acaba mı dedim :) olursa da güzel olur Allahın sürprizi :halay:. Bugün de aksine adet olacakmışım gibi bir ağrım var ki Ama halen gelen tek şey leke. Kana dair hiçbir şey yok. Cevaplarınız için teşekkür ederim. :KK200:

Back
X