Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ımplantasyon zamanı olabılıyo dıye blıyorum ben. ^^ ay ınsallah haftaya sevındrıcı haberını alırsın :)Selam kızlar az evvel wc girdim hafif pembemsı bısey suruldu peçete ye cok korktum sizce bu nedir bugun transfer 6. Gün
Ay ınsallah ya korktum da ben ne oldugunu anlayamadımımplantasyon zamanı olabılıyo dıye blıyorum ben. ^^ ay ınsallah haftaya sevındrıcı haberını alırsın :)
sakin ol olabılır oyle hafıf lekelenmeler progestan destegı alıyorsundur zaten 5. Gün embriyosu ise yarın sabah idrarda olup olmadıgı cıkar muhtemelen hakkında hayırlısı olsun![]()
5. Gün embriyosu transfer olmuştum 6. Gün idrarda pozitif gördüm çok silik çizgi şeklinde 7. Gün kan verdim 43 ya da 46 çıkmıştı değerim tam hatırlamıyorumProgestan fitil olarak kullanıyorum idrar testi ıcın erken değil mi peki
Masallah ne cabuk netıcelenmiş5. Gün embriyosu transfer olmuştum 6. Gün idrarda pozitif gördüm çok silik çizgi şeklinde 7. Gün kan verdim 43 ya da 46 çıkmıştı değerim tam hatırlamıyorum
Kanamalarım oldu benımde ama ben doktora gittim progestan iğne yaptılar kesildi serum da bağlıyorlardı![]()
Rabbim size de hayırlı haber almayı nasip etsin emekleriniz karşılıksız kalmasınMasallah ne cabuk netıcelenmiş
Amin Allah razı olsunRabbim size de hayırlı haber almayı nasip etsin emekleriniz karşılıksız kalmasın![]()
Bır sorunumuz yoktu dogal hamıle kalıp 3 kere dusuk yapınca beklemek ıstemedık 6 senelık evlı olduk cunku 1 kere olumsuz tup bebek denemem var, 2'ıncı pozıtıf Rabbım boyle nasıp etmısAmin Allah razı olsun
Sizinn sorun neydi tup bebek için
Öyle evet canm ne güzel muradına ermisin hayırlısıyla tüm bekleyenlerin başına ınsallah cok sagol burada destek oldun banaBır sorunumuz yoktu dogal hamıle kalıp 3 kere dusuk yapınca beklemek ıstemedık 6 senelık evlı olduk cunku 1 kere olumsuz tup bebek denemem var, 2'ıncı pozıtıf Rabbım boyle nasıp etmıs![]()
Senınde yerlesme kanaması muhtemelen Allahın ıznınle pozıtıf haberını al ınsallahÖyle evet canm ne güzel muradına ermisin hayırlısıyla tüm bekleyenlerin başına ınsallah cok sagol burada destek oldun bana
Insallah canım cok sagolSenınde yerlesme kanaması muhtemelen Allahın ıznınle pozıtıf haberını al ınsallah![]()
Agzınızdan başlar damlıo cok sagolun ıyı moral oldunuz banayerleşme kanamasıdır o allahın izniyle sakin ol