Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pembeli olanın üzerinde 10 dk icinde çekildi diğeri 1 saat sonra sizce diğeri kuruma çizgisi olabilir ama 10 dkliktada hafif cizgi var sanki pkoluym adetlerim düzensiz kaşık ağrım akıntı ve ara ara göğüsler de ağrı var
Pembeli olanın üzerinde 10 dk icinde çekildi diğeri 1 saat sonra sizce diğeri kuruma çizgisi olabilir ama 10 dkliktada hafif cizgi var sanki pkoluym adetlerim düzensiz kaşık ağrım akıntı ve ara ara göğüsler de ağrı var
Hayır ama işte pazartesi doktora gitmiştim ama pkosun dedi hormonlar falan iyi çıktı 6 yaşında oğlum var genetik oluyor bu pko dedi hap verdi tedaviye basliycaz dedi kan sonucu 1.20 çıkmıştı düzensiz olunca ben şüphe ettim kaşık ağrım olduğu için hapı biraz ertelim dedim 2 hafta sonra içim dedim ilişki üzerinden çünkü 3 gün geçmişti hastahaneye gittiğim zman