Eskiden hafızam çok iyiydi.Ama son yıllarda o kadar stress filan uykusuzluk yaşadıktan sonra bazen gerçekten hafızamı kaybettiğimi hissediyorum.Var mı acaba hafıza iyi gelicek bildiğiniz bir vitamin ya besinler, yemekler içecekler ya da ne biliyim bir dua ya esma?Şimdiden çok teşekkürler
Eskiden hafızam çok iyiydi.Ama son yıllarda o kadar stress filan uykusuzluk yaşadıktan sonra bazen gerçekten hafızamı kaybettiğimi hissediyorum.Var mı acaba hafıza iyi gelicek bildiğiniz bir vitamin ya besinler, yemekler içecekler ya da ne biliyim bir dua ya esma?Şimdiden çok teşekkürler
D vitamini ya da B12 eksikligi,kansizlik ,demir eksikligi gibi altta yatan bi sebep yoksa bulmaca cozun,yeni seyler ogrenmeye calisin,kitap okuyun ,rutininizin biraz disina cikin ,faydasini gorursunuz.
Ben bazen cok bilindik atiyorum ocak utu tayin gibi kelimeleri hatirlayamiyorum ve farkli kelimelerle anlatmaya calisiyorum.Bende olay degilde kelime unutma problemi var
Tamamen tesadufi verdigim kanda b12 baya dusuk cikti ve igne verildi:/
Kan testi yaptirin ona uygun vitaminler gidalar vs.onerecektir
belki b12 dusmustur ari poleni b vitamin acisindan caya da 5 6 karanfil dikkat eksikligine tavsiye edilmisti