Hafıza sorunu yaşıyorum

_Sabiha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
957
694
133
Diğer
Eskiden hafızam çok iyiydi.Ama son yıllarda o kadar stress filan uykusuzluk yaşadıktan sonra bazen gerçekten hafızamı kaybettiğimi hissediyorum.Var mı acaba hafıza iyi gelicek bildiğiniz bir vitamin ya besinler, yemekler içecekler ya da ne biliyim bir dua ya esma?Şimdiden çok teşekkürler

ceviz iyi gelir derler ama.

b12 vitamini eksikliği sanırım hafızaya etki ediyordu. doktora gitmek de fayda var.

Vitaminle besinle olacak şey değil, dikkat dağınıklığının üstesinden gelip bişeylere odaklanıp çalışman lazım Çok çalışman çok öğrenmen lazım

balık yiyin karadenizlilerin kafaları zehir gibi

Doktora gidin
Bendede aynı sorun başladı benimki aşırı stresten

Ayni sekilde bende stresten 15 kilo verdim ve hafizami yitirmisim gibi hatirlamakta zorlaniyorum cevizde yiyorum ama konuyu takipteyim

Ben bazen cok bilindik atiyorum ocak utu tayin gibi kelimeleri hatirlayamiyorum ve farkli kelimelerle anlatmaya calisiyorum.Bende olay degilde kelime unutma problemi var
Tamamen tesadufi verdigim kanda b12 baya dusuk cikti ve igne verildi:/

Kan testi yaptirin ona uygun vitaminler gidalar vs.onerecektir
belki b12 dusmustur ari poleni b vitamin acisindan caya da 5 6 karanfil dikkat eksikligine tavsiye edilmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…