hafta hafta kilo takibi

SevgiliMelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
585
14
48
Ankara
merhaba arkadaşlar, ben 1.60 boyundayım ve 72 kilo ile hamile kaldım. şu an daha ikinci ayımı tamamlamadım ama şimdiden 1 kilo aldım bile:( siz neler yapıyosunuz beslenmenize dikkat ederek nasıl kilonuzu koruyabiliyorsunuz? mesala ekmeği kesmek, bol su içmek ne kadar önemli.

Merhaba,

Ben 1.68 boyunda 55.5 ile hamile kaldım. 6 aylık hamileyim. 61 olmuşum.yani 5.5-6 kilo almışım bu sabah itibariyle.ekmeği kesmiyorum sadece sabahları kahvaltıda tüketiyorum. akşam 7 den sonra da hiçbirşey gerçekten yemiyorum. hergün mutlaka meyve yiyorum.süt içiyorum. süt içemediğim günler peynir veya yoğurdu daha fazla tüketmeye çalışıyorum. bir de hergün spor yapıyorum (haftasonları hariç) bi gün 1 saat yürüyorum,ertesi gün aldığım 'hamilelikte pilates'dvd mi izleyip hareketleri uyguluyorum.

Hayırlı ve sağlıklı bebişler hepimize..

Kızlar bende 14.haftama girdim.49 kilo ile hamile kaldım 50 kiloyum ama son 3 gündür.fena yiyorum öyle ekmek hesabı falan yapamıyorum.Bugun 8 gibi kahvaltı yaptım 11 de midem başladı kazinmaya ve 2. kahvaltimi yaptim :( böyle giderse hızlı bi şekilde kilo alacağım sanırım.

ah kızlar bende şu an 8 kkilo felan almış bulunuyorum :43: tek isteğim en fazla 15 kilo ile hamileliği bitirmek ama daha fazla alırmıyım bilmiyorum çünkü boyum çok çok kısa :43: top gibi oldum özellikle bacaklarım çok şişkolar böyle işte :52:

Kızlar bende 14.haftama girdim.49 kilo ile hamile kaldım 50 kiloyum ama son 3 gündür.fena yiyorum öyle ekmek hesabı falan yapamıyorum.Bugun 8 gibi kahvaltı yaptım 11 de midem başladı kazinmaya ve 2. kahvaltimi yaptim :( böyle giderse hızlı bi şekilde kilo alacağım sanırım.
canım maşallah 14. haftada 1 kilo almışssın, ya benim gibi bir kiloda olsaydın:21:
şükret çok iyi bence..

ah kızlar bende şu an 8 kkilo felan almış bulunuyorum :43: tek isteğim en fazla 15 kilo ile hamileliği bitirmek ama daha fazla alırmıyım bilmiyorum çünkü boyum çok çok kısa :43: top gibi oldum özellikle bacaklarım çok şişkolar böyle işte :52:
benimde başları olduğu için karnım davul gibi:50:
aynen değin gibi kısa boylu olunca bi de bende çok korkuyorum:5: ama kendime nasıl hakim olacağım bilemiyorum:30:
inşallah almasssınız yaa, benimde en fazla 8 kilo almam lazım, korkuyorum 85 lere falan çıkarım diye:5:

Merhaba,

Ben 1.68 boyunda 55.5 ile hamile kaldım. 6 aylık hamileyim. 61 olmuşum.yani 5.5-6 kilo almışım bu sabah itibariyle.ekmeği kesmiyorum sadece sabahları kahvaltıda tüketiyorum. akşam 7 den sonra da hiçbirşey gerçekten yemiyorum. hergün mutlaka meyve yiyorum.süt içiyorum. süt içemediğim günler peynir veya yoğurdu daha fazla tüketmeye çalışıyorum. bir de hergün spor yapıyorum (haftasonları hariç) bi gün 1 saat yürüyorum,ertesi gün aldığım 'hamilelikte pilates'dvd mi izleyip hareketleri uyguluyorum.

Hayırlı ve sağlıklı bebişler hepimize..
teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için, dediğiniz gibi spor yapmak lazım birde çok yormadan kendimizi.. ama şu 7 den sonra yememe işini pek yapamıyorum ben genelde sabahları iştahsız oluyorum, öğleden sonra aşırı açılıyo iştahım ne yazık ki:26: hakim olmam lazım kendime ne güzel 55 lerle hamile kalmışssınız..

merhaba canım
ben 54 kiloyla hamile kaldım şu an 7. ayımdayım 8 kilo aldım. doktorum bu konuda çok titiz. kilo olayına takmış durumda. ne kadar zayıf olursan o kadar kolay doğum yaparsın diyor. sen zayıf olursan bebeğin kilolu olur. bana tavsiyelerini anlatayım.

öyle abur cubur yemek yasak :) tam buğday ekmeği yiyorum. bol bol su içiyorum. haftada 1 kere balık 2 kere de mutlaka kırmızı et yemeye çalışıyorum. biz hamileler yediklerini çok çabuk öğüttüğü için o yüzden sık sık acıkıyoruz. o yüzden az ve sık yersen çok fazla kilo almazsın. ve tabi spor yapmakta da fayda var yürüyüş özellikle.

bende 23. haftamdayım şuan 7.5. kg almış durumdayım herkes son aylarda çok alırsın deyip duruyoda bu çok ne kadar acaba?

tam emin olmamakla birlikte 1.53 kilo ile hamile kaldım diye düşünüyorum,boyum 1.62...en son dr.da tartıldığımda 54 kiloydum..8+3teyim... ben ben olalı hiç bu kadar acıktığımı hatırlamıyorum,karnım cok hızlı bi şekilde acıkıyor...umarım geçici bi durumdur,yksa yandım yani :40:

bende 23. haftamdayım şuan 7.5. kg almış durumdayım herkes son aylarda çok alırsın deyip duruyoda bu çok ne kadar acaba?
bende merak ediyorum banada hep dediler 6. aydan sonra aniden kilo alıyomuşssun ama ne kadar bilmiyorum, birazda bebeğin kilosu rtıyo sanırım o yüzden son aylar kilo artışı fazla oluyor

tam emin olmamakla birlikte 1.53 kilo ile hamile kaldım diye düşünüyorum,boyum 1.62...en son dr.da tartıldığımda 54 kiloydum..8+3teyim... ben ben olalı hiç bu kadar acıktığımı hatırlamıyorum,karnım cok hızlı bi şekilde acıkıyor...umarım geçici bi durumdur,yksa yandım yani :40:
ama genede kilon çok iyi canım bana kalırsa..
ben ipin ucunu iyce kaçırdım...hele birde bayram tatlılar sarmalar dolmalar derken... epey işin ucunu kaçırdım bayramda:1:
birde hamilesin ye sen diye tutturmuyolar mı:26: ama ne yalan söyleyeyim insanın hamileyken kendini özel hissetmesi çok güzel,

suan 33. haftamdayim ve bu zamana kadar 5 kilo aldim. 7 haftam kaldi doguma insallah en fazla 10 kg ile tamamlarim.

Kızlar sabah ac karnına 51.800 çıkıyorum artik akşamları da 53 ü buluyor kilom.Benim dr.da pek kilo istemiyo 5 kasimda gitcem kontrole fazla almamam lazım bu bayram yakti bizi :)

55.7ile hamile kaldım. şuan 56.4üm. bazen çok iştahsız oluyorum bazende çok yiyesim geliyor. bulantım var. ağzımada böyle su geliyo sürekli midemi bulandırıyor. 13.haftada rahatlanıyormuş. şu 1haftamda çabucak geçsede artık rahatlasam

suan 33. haftamdayim ve bu zamana kadar 5 kilo aldim. 7 haftam kaldi doguma insallah en fazla 10 kg ile tamamlarim.

Gebelikte olması gerekenden az kilo almak düşük doğum ağırlıklı bebek doğurmaya neden olmaktadır.Onun için bebeğinizin ve kendinizin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde beslenmelisiniz.

10+1 haftalığım...70 kilo ile hamile kaldım şuan 66,5 falan geliyorum...Miğde bulantısından, Kusmaktan kilo kaybediyorum... :51::(

ay ben napım kızlar ılk 5 ay hiç almadım 52 de basladım
22. haftada 52 ydım ama 22 den 30. haftaya yanı bu gune tam 12 kılo aldım şimdi 64 kıloyum 8 haftada 12 kılo
yaaa kendıme sınır oluyorum sabah yere uzanmıstım sırt üstü bı o yana bı bu yana dönup sırtımı dınlendırıyodum eşım işe gidecek ben cıkıyorum askım dedı ben kalkacam ama ters dönmüş kaplumbaga gıbı debelendım durdum ve kalkamadım eşim gülümsedı canım bnm dedı o kaldırdı acınacak haldeyım
bnmde boy yok bı de 158 boya 64 kılo düşünün artık ılk oglumda 52 den 66 ya kadar kılo almıştım toplam ve dogumdan 2 hafta sonra 52 ye dönmüştüm bunda da ole olurum sanıyodum ama olmadı daha 2 ayım var ve ben delı gıbı yemek yıyorum umarım 70 i görmem nerdeyse dıyet yapım dıcem ama yapamam kı su anda bıle msjı hemen yazsam da gıdıp mutfaktan tatlı alsam dıye düşünüyorum hala......

Back
X