hafta hafta kilo takibi

bende 23. haftamdayım 3,5 kilo aldım. boyum 170 kilom 51 ile hamileliğe başladım. şimdi 54,5 civarlarındayım. bundan sonra bir 9 kilo hedefliyorum ipin ucunu kaçırmaz isem.. dr um yeni gyno ferro sanol ve omeha 3 verdi. onlar ekstra kilo yapar mı merak ediyorum. elevit kullandım bugune kdr ama hiç kilo yapmadı. bebiş de 500 gr civarında.. bakalım kaçla bitiricez.. sağlıkla doğsun da inşallah..

merhaba kızlar bende konuya dahil olmak istedim böylece biraz daha kilo kontrollerimi düzenli yapacağıma inanıyorum 15 hafta 3 günlük hamileyim ,23 yaşındayım,163 cm boyum,hamile kaldığımı ilk öğrendiğim anda 73 kg dım zaten hamile kalmadan öncede hep sabit 70 - 73 lerde dolaşıyordum,en son 2-3gün ölçmüştüm tartıda kendimi 74,7 kg dım yaklaşık 2kg almışım ve hamilelikte yaşanılan şişlik,kabızlık,gaz sancısı gibi sorunları sık sık yaşayan biriyim şu an ,tüm bu sorunlara rağmen kilo alımım fazlamı yoksa ideal mi sizce ? :KK17::KK17::KK17:açıkçası çocuk istemeye başladığım günden beri beni düşündüren tek şey kilolardı umarım çok fazla kilo alımı ile doğuma gitmem (bebişten dolayı alayım sadece kiloları başka yabancı kilo gelmesin vücuduma istemiyorum ):KK17::KK17::KK17:

Ben de 12 haftalik hamileyim.52 ile hamile kaldim suan 55im.her ogunde 2 dilim bugday ekmegi yiyorum.elevit ve ferrum kullaniyorum.ve sik sik acikiyorum...bu gidisle 70le falan dogururm herhalde.

Back
X