Hafta hesaplama

Yusmer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2016
1.802
830
123
Kızlar ben 5 hazıranda doktora gıttım 4 haftalık hamılesın dedi, 15 gun sonra gel kalp atışı duyalım dedi, 19 gun sonra gıttım 8 haftalık dedi 8+0 yazıyor kagıtta da, bu nasıl oluyor yaa 1.6 gr 8 hafta ıle uyumlu dedi bebek onden mi gidiyo noluyo anlamadım ben, 6 hafta olması lazımdı sımdı ben 6 haftalık yazılara mı bakcam 8 haftalık yazılara mı arada ucurum var:)

Son adet tarihi baz alınır
Son adet tarihinizin ilk günü nedir ?
Ona uyumlu değilse son ultrasonu baz alacaksınız. 8 haftalık dediğini.

Son adet tarihi baz alınır
Son adet tarihinizin ilk günü nedir ?
Ona uyumlu değilse son ultrasonu baz alacaksınız. 8 haftalık dediğini.
Son adet tarihim le uyumlu şu an, ama oncekı gıttıgımde uyumlu degıldı o yuzden kafam karıstı

Son adet tarihim le uyumlu şu an, ama oncekı gıttıgımde uyumlu degıldı o yuzden kafam karıstı
Embriyonun ilk 12 haftadaki gelişimi sabittir. Genetik veya çevresel faktörler devreye girmez. Organlar oluştuktan sonra gelişim farklılık gösterir. Yani önden gitme geriden gelme olmaz.
Ama ölçümler milimlik olduğu için o yanıltabilir.
Geç döllenme/erken döllenme varsa tespit edilir ama.
Yani şuan uyumlu ise sorun yok ultrasonu baz alın yani sat ile uyumluymuş zaten sıkıntı yok :)

Embriyonun ilk 12 haftadaki gelişimi sabittir. Genetik veya çevresel faktörler devreye girmez. Organlar oluştuktan sonra gelişim farklılık gösterir. Yani önden gitme geriden gelme olmaz.
Ama ölçümler milimlik olduğu için o yanıltabilir.
Geç döllenme/erken döllenme varsa tespit edilir ama.
Yani şuan uyumlu ise sorun yok ultrasonu baz alın yani sat ile uyumluymuş zaten sıkıntı yok :)
Ya bende bılıyorum adet tarıhıne gore hesaplanır ama doktor oncekı gıttıgımde 4 dedı 6olması lazımdı, acaba buyudukce daha mı iyi ölçuluyor

Back
X