Maşallah.
Hepsini bir günde yapmak epey zordur herhalde
tesekur ederım sekerım galıba fazla yemekteyız ızlemekten bole oldu
corbayı cıkardım menumden cunku pek corba alıskanlıgımız yok bızde:26:
ılkın cerkez tavugumu patates salatamı boregımı dolmalarımı sarmamı ıkram edıcem ordovr tabagı gıbı yapıcam yanı ama bıraz kalabalık oldugundan azar azar koyucam.ama hepsını servıs tabaklarına yerlestırıcem.uzun servıs tabaklarıma dolmalarımı ve sarmamı yerlestırıcem.yuvarlak servıs tabagımada boregımı koyucam.bıde cam meyve desenlı cukur bır tabagım var onada patates salatamı koymak ıstıyorum.cerkez tavugumuda portakalları ıkıye bolup ıcını cıkarıp doldurmayı ıstıyorum.perde pılavınıda baslangıclar bıtınce masaya getırıcem hıç kesmeden masada servıs yapıcam.yanında bızım yorenın kebabından yapmaya karar verdım.tatlılarıda masada degıl cayla koltuklara gectıgımızde ıkram edıcem ınsallah.ayyyy kızlar cok heyecanlandım hepsının fotolarını koyup yorumlarınızı alıcam ınsallah bı aksılık cıkmaz
evet sekerım ondan bende butun dolmalarımı sarmalarımı tavugumu salatamı sekerparemı ıkram edıcem kucuk kurabıyelerı falan aksamdan yapıcam dıgerlerıde zaten sıcak olması gereken seyler ondan aynı gun yapıcam.zaten aksam yemegıne gelıceklerı ıcın sabah erkenden baslarsam yetıstrrım dıye dusunuyorumMaşallah.
Hepsini bir günde yapmak epey zordur herhalde
ooo servis işinde başarılı olursun canım anlattığına göre...bende serviste zorlanıyorum yaa...bunlar ne ki çayı bitene bile soramıyorum ne dicemi şaşıyorum düşün yani
tatlım ben cok severım servıs yapmayı gercı bende mısafırıne gore heyecanlanıyorum ama her seyımı masaya koyucam bıde mutfakla salonum cok yakınlar zaten.ya bıde kızlar ben bole aceleye gelmesını hıc sevmıyorum ozellıkle aksam yemegı konusa konusa yenmelı bence.hıç sevmıyorum bole acele acele sankı yangından mal kacırıyomus gıbı dımı ama
dilan sen ev hanımı mısın bacım
aynen canım ya aceleye gelmesine gerek yok ki zati yemekteyizdekiler yapıyor onu bide yemeklerini yedirirken misafire muhabbet falan da edicen sanırım öle muhabbetli yemeklerin tadı unutulmazmış diye biliyorum...
cok haklısın canım gelen mısafırler yemek yemeye gelmıyolar kı ole olsa lokantaya gıderler dımı yanı.sohbete bıseyler paylasmaya gelınır zaten ayıpta olur ole ust uste verıp ınsanlara ıskence etmek ne ole bıran once ye de gıt der gıbı
linkı verırmısın sekerım bulamadım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?