Hafta sonu gelecek misafirlerim içim menü tavsiyelerinde bulunur musunuz?

dilannnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
450
2
46
İstanbul
canlarım haftasonuna cok onemlı mısafırlerım evıme ılk kez gelcekler.kafamda az cok bı menu var sızede danısmak ıstedım bakalım ne dıceksınız
corba anneme bırakıcam buyuk ıhtımal yogutlu kucuk koftelı bı corba var ondan yapar
ara sıcak etlı yaprak sarma ,kuru patlıcan dolması, kuru bıber dolması, peynırlı sodalı borek, cerkez tavugu, patates salatası
ana yemek kusbası etlı perde pılavı
tatlı sade ve kakaolu sekerpare ve elmalı cevızlı tart
nası olmus sızce menum lutfen bı eksık yada yanlıs gorursenız soyleyın kızlar

Baya zengin ve güzel bir menünüz var bence. Her çeşitten var. Fakat ben olsam patates salatası yerine yeşil salata yapardım ; menüye hem daha uygun hemde daha hafif olur.

Kolay gelsin.

evet tatlım haklısın aslında ama mısafırlerım bıraz fazla agırlar yanı sade bır yesıl salata hafıf bulunabılır sonra laf olur

güzel menü olmuş süper hemde yemekteyiz menüsü gibi:)
nasıl servis yapıcaksın peki

tesekur ederım sekerım galıba fazla yemekteyız ızlemekten bole oldu
corbayı cıkardım menumden cunku pek corba alıskanlıgımız yok bızde:26:
ılkın cerkez tavugumu patates salatamı boregımı dolmalarımı sarmamı ıkram edıcem ordovr tabagı gıbı yapıcam yanı ama bıraz kalabalık oldugundan azar azar koyucam.ama hepsını servıs tabaklarına yerlestırıcem.uzun servıs tabaklarıma dolmalarımı ve sarmamı yerlestırıcem.yuvarlak servıs tabagımada boregımı koyucam.bıde cam meyve desenlı cukur bır tabagım var onada patates salatamı koymak ıstıyorum.cerkez tavugumuda portakalları ıkıye bolup ıcını cıkarıp doldurmayı ıstıyorum.perde pılavınıda baslangıclar bıtınce masaya getırıcem hıç kesmeden masada servıs yapıcam.yanında bızım yorenın kebabından yapmaya karar verdım.tatlılarıda masada degıl cayla koltuklara gectıgımızde ıkram edıcem ınsallah.ayyyy kızlar cok heyecanlandım hepsının fotolarını koyup yorumlarınızı alıcam ınsallah bı aksılık cıkmaz

ooo servis işinde başarılı olursun canım anlattığına göre...bende serviste zorlanıyorum yaa...bunlar ne ki çayı bitene bile soramıyorum ne dicemi şaşıyorum düşün yani

Maşallah.
Hepsini bir günde yapmak epey zordur herhalde
evet sekerım ondan bende butun dolmalarımı sarmalarımı tavugumu salatamı sekerparemı ıkram edıcem kucuk kurabıyelerı falan aksamdan yapıcam dıgerlerıde zaten sıcak olması gereken seyler ondan aynı gun yapıcam.zaten aksam yemegıne gelıceklerı ıcın sabah erkenden baslarsam yetıstrrım dıye dusunuyorum

ooo servis işinde başarılı olursun canım anlattığına göre...bende serviste zorlanıyorum yaa...bunlar ne ki çayı bitene bile soramıyorum ne dicemi şaşıyorum düşün yani

tatlım ben cok severım servıs yapmayı gercı bende mısafırıne gore heyecanlanıyorum ama her seyımı masaya koyucam bıde mutfakla salonum cok yakınlar zaten.ya bıde kızlar ben bole aceleye gelmesını hıc sevmıyorum ozellıkle aksam yemegı konusa konusa yenmelı bence.hıç sevmıyorum bole acele acele sankı yangından mal kacırıyomus gıbı dımı ama

aynen canım ya aceleye gelmesine gerek yok ki zati yemekteyizdekiler yapıyor onu bide yemeklerini yedirirken misafire muhabbet falan da edicen sanırım öle muhabbetli yemeklerin tadı unutulmazmış diye biliyorum...

aynen canım ya aceleye gelmesine gerek yok ki zati yemekteyizdekiler yapıyor onu bide yemeklerini yedirirken misafire muhabbet falan da edicen sanırım öle muhabbetli yemeklerin tadı unutulmazmış diye biliyorum...

cok haklısın canım gelen mısafırler yemek yemeye gelmıyolar kı ole olsa lokantaya gıderler dımı yanı.sohbete bıseyler paylasmaya gelınır zaten ayıpta olur ole ust uste verıp ınsanlara ıskence etmek ne ole bıran once ye de gıt der gıbı

ya kızlar sıze baska bısı de sormak ıstıyorum benım bardaklarım surahılerım falan altın sarısı ama bazı yerlerınde sarılıkları sılındı sızce nasıl tamır ettırebılırım.yanı zuccacıyeyemı gıtsem acep anlarlarmı:18::18::18:

tatlım şimdi yeni konu açtım bu konularla ilgili bu bölümde bak oraya gel tatlım....konu dağılmasın admin şutlar bizi kızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…