- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
marul maydanoz tere dereotu soğan im çıktılar fide ler edilecekgeç kalmışsın heri ,
mart nisanda ekilir fide değilseee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
marul maydanoz tere dereotu soğan im çıktılar fide ler edilecekgeç kalmışsın heri ,
mart nisanda ekilir fide değilseee
Biliyorumsen o sözü biliyormusun tikkacım,tarih hocamız sınıfta dolaşırken arada sırada beni bu havalar maffetti derdi:)kulakları çınlasın bizde sırıtırdık![]()
sizin tarih hocanızdamı söylerdi kızzBiliyorum![]()
değilsindir bence..Genemi şişkoyum genemi dombili![]()
Haha yok söylemezdisizin tarih hocanızdamı söylerdi kızz![]()
vayyyy inanmıyorummmHaha yok söylemezdiAma edebiyatçımız biraz sapıktı, kız lisesiydik biz.. Derste birine doğru eğilip "Ne kadınlar sevdim zaten yoktular" derdi. Neredeyse her ders
![]()
Bende bissuru turp ektim minik.minik cikmaya basladi nabacasam o kadar turpumarul maydanoz tere dereotu soğan im çıktılar fide ler edilecek
elma niyetine yersin artık....Bende bissuru turp ektim minik.minik cikmaya basladi nabacasam o kadar turpu![]()
bizim pzarda fide dolu herkes dikiyor ama,burası daha sıcak diyemi acaba..marul maydanoz tere dereotu soğan im çıktılar fide ler edilecek
nerdesin sen...bizim pzarda fide dolu herkes dikiyor ama,burası daha sıcak diyemi acaba..
balıkesirin bir ilçesi ama 26 derece bu gün..tabii normala göre burasıda yeni ısındı..nerdesin sen...
bizim buralar çok soğuk ısıtıcı kullanıyoruz....fide buradada satılıyor ama soğuktan yanar diye ekmedik...normalde mayıs 9 dan sonra ekilir geç kaldık hava şartlarından....
bakalım artık havalar ısınırsa ekeriz bu hafta sonu...
ora iyiymiş valla...burası bugün ısınmış hali gündüz 18 şimdi 11....(çorum)balıkesirin bir ilçesi ama 26 derece bu gün..tabii normala göre burasıda yeni ısındı..
11 bayağı soğukora iyiymiş valla...burası bugün ısınmış hali gündüz 18 şimdi 11....(çorum)
Kizim seviyo minik turplar varya. Damari cins iste , memleketi cinselma niyetine yersin artık...?
özellikle turp niye peki?
Fide dikilir de tohuma gec kaldik.. ama ora iklim olarak ic anadoludan daha yumusak oldugu icin..bizim pzarda fide dolu herkes dikiyor ama,burası daha sıcak diyemi acaba..
Anammm vay corumumun haline yazin gelicem kismet olursa bisey senlikleri vardi bziimkilerin ona..ora iyiymiş valla...burası bugün ısınmış hali gündüz 18 şimdi 11....(çorum)
Hitit festivalini mı diyorsunKizim seviyo minik turplar varya. Damari cins iste , memleketi cins
Fide dikilir de tohuma gec kaldik.. ama ora iklim olarak ic anadoludan daha yumusak oldugu icin..
Anammm vay corumumun haline yazin gelicem kismet olursa bisey senlikleri vardi bziimkilerin ona..![]()
Yok yaf oyle milliyetcilikleri yok Allahtan sanirim koyun yada ilcenin adeti pelitli senligimi ne adi. Amacim coruma gtmek deil ailece gdiyorlar ankaradan .cok egleniyorlar kiskaniyorum ondan ötürü. Yoksa bende merakli degilim yani..Hitit festivalini mı diyorsun
Gel bakalım ne varsa. Bende kurtulmaya çalışıyorum![]()
aha ha ha iyiymiş valla . Hiç duymamıştım gel bakalım belki klimalı tabut la selfie yapma imkanı bulursun :)Yok yaf oyle milliyetcilikleri yok Allahtan sanirim koyun yada ilcenin adeti pelitli senligimi ne adi. Amacim coruma gtmek deil ailece gdiyorlar ankaradan .cok egleniyorlar kiskaniyorum ondan ötürü. Yoksa bende merakli degilim yani..
hemşerilerinin icadı gidip poz vermemek olurmu ?aha ha ha iyiymiş valla . Hiç duymamıştım gel bakalım belki klimalı tabut la selfie yapma imkanı bulursun :)