Benim abim evlidir 8 yıl olcak akşam vakti hiç aramamışımdır acil durum hariç. Gün içinde de müsaitmiydiniz abi yenge napıyorsunuzz derim. Dışardalarsaa kapatırım. Annem daha farklıdır zırt fırt aramasada pazar mesela torunu için arıyor bazen. Müsait değilseler açmasınlar ya da kapatsın diyor. Eski nesil anlamıyor biz öğteticez. Beni aramaz annem pazar mesaj atar ama saçma sapan napıyorsun diye. İyi noldu hayırdır derim. Hiçç sordum der. Haftanın 6 günü evdeyim gelmeye fırsatı var pazar gelcekmiş. Normalde yapmaz yani işte nerden çıktıysa gelecektik diyor. Ee anne ne işiniz var kocam evde tek izin günü dedim. Pazartesi gel evdeyim zaten.Evham falan değil, bahane.
Başka çocuğu yok mu kadının?
Kayınpederiniz sağ mı?
Yorumlar çok tuhaf.
Ne kadar çocuk kadın varmış kk’da meğer.
Arkadaşlar yeni evli veya değil, zırt pırt yetişkin oğlunu aramazsın yaa, aramamalısın.
Ben de çok iyi anlaşıyorum kardeşlerimle ama onların aile üyelerini etkilemeyecek saatlerde ararım.
Yeri gelir 2 saat konuşuruz ama çekirdek ailesinin vaktinden çalmamaya, onların hakkına girmemeye özenirim.
Konu sahibi diyor ki kıyafetimize bile karışıyor kv, höst yaa..
Kocanızın ve kök ailesinin bariz sınır problemi var ama bunu misilleme ile çözemezsiniz.
Bahane arıyor gelmeye temizlik yaparsanız gelirim ben pazar diyor. Ee kocam yapıyor zaten ayakta duramıyorsun. Eski nesiller tuhaf ya. Kocamın ailesininde saygısı yoktu.