• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hafta sonu yeni evli çifti aramak doğru mu?

Tam olarak böyle gerçekten. Kendimi doğru ifade edemediğim için yanlış anlaşıldı. Teşekkür ederim. Bazen duygular insanın içinde o kadar yoğun yaşanıyor ki kelimelere dökmek ya zorlu oluyor ya da yetersiz geliyor. Ben de doğru ifade edemedim.
Ne demek, ben evli değilim henüz böyle durumlarım olmadı ama ailemle benzer şeyleri yaşadım.
Yine de hafta sonu aramamalarını istemeniz biraz aşırı, bunu söylemeden geçemeyeceğim. Eşinizin denge kurması gerekiyor, burada sizin yapacağınız hiçbir şey yok.
 
Nedir bu yeni evli algısı gerçekten akşam aranmaz hafta sonu aranmamalı falan, bir de önemli bir şey olması gerekiyormuş aranmak için, tam tersi ben rahatsız olurum 7/24 sevişengil hissi yaratırdı bende.
 
Bos bos konusuyorlar diyorsunuz ne konusacaklar ne guzel iste olay yok ölen yok kalan yok bomboş konuşup dursunlar. Böyle gelin evlerden ırak
 
Konu sahibi bu tarifeyi ömür boyu sürdür olur mu? Hani sadece dolu konuşmak için arasın eş ailesi sizi yoksa gerek yok çünkü, sonuçta bir sorun yoksa aramaya, konuşmaya da gerek yok. Gerçi sizler şimdi kendinizi haklı gördüğünüz gibi ilerde bir çocuğunuz olursa kayınvalide aramıyor, yardımcı olmuyor diye yine kendinizi haklı görürsünüz.
 
Vay be su an donunu yerden topladigim kahvalti yapmayip uyanmasini bekledigim bu gün götürüp yeni okul yili icin alisveris yapacagim oglusum yillar sonra bana anne arama sevisiyoruz ya dicek agzina tükürdügüm der kapatirim sanirim

Nankör ve aile bagi zayif bir nesil geliyor onlardan gelen nesli hic düsünemiyorum bile
 
Benim ailem eşim evdeyken ne geceleri ne de hafta sonları bizi arar. Fakat eşimin ailesi daha doğrusu annesi, sırf oğluyla dedikodu yapmak için, bomboş şeyler için bazen geceleri çoğu zaman da hafta sonları telefonla arayıp duruyor. Bu durumdan rahatsız oluyorum. Kaç oldu eşimi uyarıyorum önemli bir şey varsa arasın diyorum. Ama eşim pek bir evhamlı hemen ailesine bir şey lazım olmuştur bir ihtiyaçları vardır diye düşünerek sürekli o telefonu açıyor. Hayır yaşlı da değiller 48-50 yaşlarında gayet sağlıklı insanlar. Ama sonuç hep aynı hep boş muhabbetler. Bazen inadıma ben de hafta sonları kendi annemi babamı arıyorum. Onlar aramaz çünkü ben de kısasa kısas yapar gibi davranıyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Rahatsız olur musunuz yoksa ben mi abartıyorum?
Eşim bana ailemle ne zaman konuşup konuşamayacağımı söylese çocuk gibi sanırım boşardım.
Bu ne saçmalık yahu adam ne zaman isterse konuşsun annesi ile.
 
Back
X