MakiYazları sıcak ve kurak, kışları soğuk ve yağmurlu. Bitki ortusu...
Bu soruya ciddi cevap verecek olan uye var midir? Kenardayim bekliyorum.![]()

Ben bildim ben bildim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MakiYazları sıcak ve kurak, kışları soğuk ve yağmurlu. Bitki ortusu...
Bu soruya ciddi cevap verecek olan uye var midir? Kenardayim bekliyorum.![]()
Bilimsel olarak belirli bir sayı Yok ama idealini kadınların yorumları ile bulalım diye dedim.Çelişki
Erkek bu yahu.Bilimsel olarak belirli bir sayı Yok ama idealini kadınların yorumları ile bulalım diye dedim.
Idealini bulunca ona gore mi yapacaksiniz anlamadim benBilimsel olarak belirli bir sayı Yok ama idealini kadınların yorumları ile bulalım diye dedim.
Bilimsel olarak belirli bir sayı Yok ama idealini kadınların yorumları ile bulalım diye dedim.
:) Şöle söyliyim hafta da 1-2 kereoluyor bu normal mi onu meraketttim Erkek yaptınız Face hesap dediniz mahsumane bir meraktı sadeceIdealini bulunca ona gore mi yapacaksiniz anlamadim ben
Nefes alsın yeter diyoruz biz canımBilimsel olarak belirli bir sayı Yok ama idealini kadınların yorumları ile bulalım diye dedim.
Erkekler böyle der ve de farklı bir konu için der...Nefes alsın yeter diyoruz biz canım
Umarım aydınlandın
Ne kadar degisik var ustume cekiyorum haa:) Şöle söyliyim hafta da 1-2 kereoluyor bu normal mi onu meraketttim Erkek yaptınız Face hesap dediniz mahsumane bir meraktı sadece
Öyle mi?Erkekler böyle der ve de farklı bir konu için der...
Burdan ortalama sayıyı öğrenince korkarım "hangi saat aralığı en makbulu"diye konu açıcak gibisiniz.![]()