- Konu Sahibi Baharyagmuru35
sana bir kib çok yakışır![]()
Ben forumda yeni sayilirim da bu kib leme olayi nedir tam olarak?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana bir kib çok yakışır![]()
metanetli olmayı denemedin hiç...
hep sana yol göstermeye çalıştım...
tüm yazdıklarını okumadım ama tartışma yaratman hoş olmadı...
yakıştıramadım sana çünkü senin şuan yaralarını sarıp kafanı daha iyi şeylerle meşgul etmen gerekiyordu.
önünü bu öfkeyle göremezsin, bil istedim...
Tüm yazdıklarınız bir yana da hani inşallah sizinde ... diye başlayan cümleleriniz varya aynen hepsini size iade etmek için geldim, yazdım. Sizin yazdığınız beddua'dan başka bir şey değildir, derdinize ortak olmaya iyi ya da kötü her şekilde fikir beyan eden insanlara karşı yaptığınız savunma tarzı ve uslubunuz çok sıkıntılı. Delikanlılık sevdiğini beklemektir elbet ama askerde ise ya da yüz kızartıcı bir suç işlememişse... Ötesi toz pembe bir yalandan ibarettir. O zaman her tepesi atan alsın eline pıçaa...
Dayanamıyorum artık gerçekten nedense hep ben kib yiyiroumda hakaret ediyorlar aşağılıyorlar . İnşallah çocuğun olmaz diye beddua ediyo 6 yaşnda kalmş aklın diyo senin gibiler diyo ona birşey olmuyo ben kibleniyorum .
Sanmıyorm ya böyle birşeyin olacağını dilekçeye hiçbişeye bakmıyorlar insafszlıklarını görmüyor musun ya ? Görüş günü sabahı götürmüşler çıkış işlemleri bile taamamen bitmeden ya bu nasl bi şre..szlk ya . Orada iki cezaevi varmş nerde bulunduğunu bile bilmiyoruz ..
Serseri senin .. Anladın sen onu .. Sen kimin kimi kullandığını söylüyorsun ya kendine gel artık yeter ama .. İyice aştın bence sen kendni kullanıyormuş hadi ya nerden biliyosun çok gördün galiba ? Çok tanıyosun heralde .. Uza tatlım sen hadii .......... Terbiyesiz .