Haftada toplam sadece 10 dakika konuşabilmek ... Acı , üzüntü , göz yaşı ...

metanetli olmayı denemedin hiç...

hep sana yol göstermeye çalıştım...

tüm yazdıklarını okumadım ama tartışma yaratman hoş olmadı...

yakıştıramadım sana çünkü senin şuan yaralarını sarıp kafanı daha iyi şeylerle meşgul etmen gerekiyordu.

önünü bu öfkeyle göremezsin, bil istedim...

Dayanamıyorum artık gerçekten nedense hep ben kib yiyiroumda hakaret ediyorlar aşağılıyorlar . İnşallah çocuğun olmaz diye beddua ediyo 6 yaşnda kalmş aklın diyo senin gibiler diyo ona birşey olmuyo ben kibleniyorum .

Tüm yazdıklarınız bir yana da hani inşallah sizinde ... diye başlayan cümleleriniz varya aynen hepsini size iade etmek için geldim, yazdım. Sizin yazdığınız beddua'dan başka bir şey değildir, derdinize ortak olmaya iyi ya da kötü her şekilde fikir beyan eden insanlara karşı yaptığınız savunma tarzı ve uslubunuz çok sıkıntılı. Delikanlılık sevdiğini beklemektir elbet ama askerde ise ya da yüz kızartıcı bir suç işlememişse... Ötesi toz pembe bir yalandan ibarettir. O zaman her tepesi atan alsın eline pıçaa...

Degil mi ama?

Sanki temenni eder gibi bir hali var bir konuda bana da yazmisti boyle sen olsan diye diye. Hayir ona gore illa birilerini anlamak icin onun yasadilklarini mi yasamak gerekiyor anlamadim. Tuhaf iste.

Dayanamıyorum artık gerçekten nedense hep ben kib yiyiroumda hakaret ediyorlar aşağılıyorlar . İnşallah çocuğun olmaz diye beddua ediyo 6 yaşnda kalmş aklın diyo senin gibiler diyo ona birşey olmuyo ben kibleniyorum .

madem hoşuna gitmeyen bir durum var ya görmezden gelseydin yada daha uygun dille uyarsaydın.

anlıyorum acıdan bu öfken lakin bunu böyle bastırman doğru değil,bunu anlatmaya çalışıyorum.

üzdün cidden beni, bu durumda dik durman gerekiyordu.

kendi kendine ediyorsun...

Ayaz kaç tane konunu takip ettim hepsinde yazarken daha çok sinirlenip sildim.
Fakat bugün anladım. Ailen seni iyi yetirememiş. Annen baban doğruyu yanlışı öğretememiş sana. ( Belkide ailen öğretmiştir de senin karakterin bu modeldir bilemiyoruz.)
bu çocuk için önce okulunu bıraktın sonra çocuk sana bin türlü hakaret etti. Sen yine uslanmadın. Bir musibet bin nasihattan iyidir demişler tam senin için söylenmiş sanki.
Allah ailene sabır versin.
Bunca insan sana doğruyu gösterirken inatla yanlış gidiyorsun.
Ya bunca insan niye böyle söylüyor diye düşünmüyorsun bile.
Ha bu arada bir mesajında hafif suç demişsin ya. Güldüm vallahi. Belinde bıçakla gezen adam ne suçsuzdur ne masumdur. Katil olmaktan bir adım uzaktadır.
Kesinlikle kınamıyorum seni.Hayatını mahvettiğin gün burada sana yazan büyüklerini hatırlayıp daha çok kahrolmazsın inş.

Ayaz
Ben seni tanımam etmem
Ama sevgilin sana ettiği hakaretleri hatırlıyorum, çok kırıcı
Sadece neden bu adamdan ayrılmak yerine bi de hapse düştü diye yana yakıla konular açıyosun dedim
Hakaret vs içeren bir yorumum yok yani

Sanmıyorm ya böyle birşeyin olacağını dilekçeye hiçbişeye bakmıyorlar insafszlıklarını görmüyor musun ya ? Görüş günü sabahı götürmüşler çıkış işlemleri bile taamamen bitmeden ya bu nasl bi şre..szlk ya . Orada iki cezaevi varmş nerde bulunduğunu bile bilmiyoruz ..

Bahsettiğin hakaretleri de kim kaçıncı sayfa da etmiş bilemem de
Sen daha dk 1 gol 1 ilk sayfada
Hukuka işleyişe neler saydırıyosun
Kim ne yaptı ise bedelini ödemeli elbette, sırf senin sevgilin tutuklandı diye böyle pervasız konuşamazsın !
Çok biliyorum çok ediyroum ama kimse beni anlamıyo diyosun da senin gözüne perde inmiş körü körüne bu adama saplantılı bi şekilde bağlısın

Devletmiş, hukukmuş, yasalarmış
Forum kuralları veya forumdaki üyelermiş
Hepsine bi güzel verip veriştiriyosun
Dil maşallah pabuç
Ama bi de mantığa uyan bi tarafı olsa..

Serseri senin .. Anladın sen onu .. Sen kimin kimi kullandığını söylüyorsun ya kendine gel artık yeter ama .. İyice aştın bence sen kendni kullanıyormuş hadi ya nerden biliyosun çok gördün galiba ? Çok tanıyosun heralde .. Uza tatlım sen hadii .......... Terbiyesiz .

Bu yorumun üzerine söylenecek söz, yapılacak yorum kalmamıştır...

Back
X